Ana Trajkoska pronašla ljubav nakon pojavljivanja u emisiji, otkrila sve detalje: „U vezi sam, osećam se divno“ (VIDEO)

Šarmantna Ana Trajkoska sinoć je nastupala u drugom krugu emisije „Nikad nije kasno“, gde je izazvala opštu pometnju kada je izmenila tekst pesme Nede Ukraden koju je izvodila.

Iako se u svom profilu požalila kako nema sreće u ljubavi, u studiju je spomenula da su se desile neke varnice zbog čega je i promenila tekst, a sada je za Grand otkrila da li je zaljubljena.

Ana Trajkoska o dečku

Zezamo se i smejemo, ali ja sam u vezi. Morali smo, da bude malo intersantnije, da bude duhovito– iskrena je pevačica.

Ana Trajkoska o dečku

Odmah nakon nastupa, Ana je sumirala utiske za naš portal i otkrila da li je zadovoljna svojim performansom.

Osećam se divno, zadovoljna sam. Uvek može bolje, ali trudim se da bude kako treba. Korektni su i komentari. Meni se cela ova ekipa dopada- rekla je Ana koja je u revijalnom delu zapevala sa sestrom.

Dobro se snašla jer je ona totalni amater, pripremala se i ispalo je super– kaže Trajkoska.

Ana Trajkoska o dečku

Ana Trajkoska o Nikad nije kasno

Zanimalo nas je i kakva su joj očekivanja od ove emisije i njenog učešća.

Zadovoljna sam što sam izabrana da budem uopšte u emisiji. Ja sam prošetala ceo svet sa muzikom i ovo je nešto najdivnije što mi se ispunila želja da stanem na ovu scenu i nema bolje od toga– kaže takmičarka čiji ceo intervju možete pogledati u videu na početku emisije.

Podsećamo, Ana se bori za opstanak u šou na Fejsbuk glasanju koje se do utorka u ponoć odvija OVDE, a samo od vaših glasova zavisi koji od dva kandidata će nastaviti ovo muzičko putovanje.

BONUS VIDEO: Ana Trajkoska- Nikad nije kasno-Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić/K. Marković