Okršaj dve dame: Jedna za nijansu vodi, a samo vi odlučujete ko ide dalje

ipiccy image 1 1

Još jedno izdanje emisije „Nikad nije kasno“ jedinstvene po talentovanim veteranima i njihovim životnim pričama bilo je na programu ove nedelje, a kao i uvek i ovoga puta publika ima pravo glasa i posle svake epizode bira svog favorita.

DRAGANA PETROVIC GAGA 41 GOD. BEOGRAD 30

Gledaoci se nalaze u ulozi žirija još svega nekoliko sati, tačnije do ponoći, do kada mogu da se izjasne ko od kandidata iz prethodne emisije treba da ide u naredni krug.

MARINA ANTONIJEVIC 41 GOD. NOVI SAD 10

Na Fejsbuk glasanju nalaze se Dragana Petrović i Marina Antonijević, a kao što možete da vidite na tabeli, za sad malu prednost ima Marina, ali još uvek ništa nije gotovo.

glasanje

Naime, Marina Antornijević u ovom trenutku vodi sa 54,2 posto glasova, dok Dragana Petrović ima 45,8 odsto podrške u online glasanju.

Podsećamo, glasanje se zatvara večeras u ponoć, pa ako niste podržali svog favorita, pravo je vreme da to sad učnite klikom ovde!

glas2

Ove nedelje Saša Milošević Mare, Aleksandra Bursać i Šerif Konjević dali su svoj sud da u sledeći krug takmičenja idu Šefik Ramčević i Danijela Jovanović dok je publika u studiju za svog favorita izabrala Stevana Lazarevića.

A sad je vreme da i vi daste svoj sud, i to tako što ćete iskoristiti ove poslednje sate online glasanja i podržite svog favorita. To možete učiniti večeras do ponoći klikom ovde.

Emisiju „Nikad nije kasno“ koja je bila naprogramu ove delje možete da pogledate u videU.

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić