Login/Registracija

Marina Antonijević o braku sa šefom benda: „Uvek mi zamera jednu stvar“ (VIDEO)

Veteranka Marina Antonijević iz Novog Sada, oduševila je publiku već prvim pojavljivanjem u emisiji “Nikad nije kasno”.

Iako se čitav život bavi muzikom, ona je tek sada skupila hrabrosti da se prijavi za neko takmičenje. Kako je i sama rekla u profilu, došao je trenutak da napravi iskorak u karijeri.

Veteranka je pred našim kamerama otkila zbog čega je odlučila da promeni muzički pravac:

Želela sam da se predstavim i sa nekom drugom muzikom. Svakako sve pevam, dosta ljudi me je čulo, a kad se već predstavljam volim da žanr bude drugačiji. Razmišljala sam zašto to ne bi ovog puta bila jedna dvojka – objasnila je Marina.

Takmičarka se inače prijavila u emisiju kako bi ispunila poslednju želju svoje bake.

Baka je imala veliku želju da se ja ovde pojavim, ali je nažalost preminula. Ovde sam već treći krug, što se mene tiče ja sam joj želju ispunila i meni je srce puno – rekla je Antonijevićka, a onda iznela šta se sve promenilo u njenom životu od prvog pojavljivanja u emisiji:

Najviše posao, stvarno ova emisija jako puno utiče na taj neki što bi se reklo biznis deo. Imamo mnogo više angažovanja, već trinaest godina sam deo benda. Srećna sam što sam ovde i mogu da pokažem šta umem, a isto tako da pokažem svaki put još više i još bolje. To je meni cilj, zato sam i došla.

Velika podrška tokom takmičenja su joj prijatelji.

Prijatelj su oduševljeni, rodbina. Svi me vole i cene, veoma su ponosni – započela je Marina, pa ispričala anegdotu iz Bosne:

Imala sam jedan jako specifičan slučaj, bila sam u Bosni i kasirka me je zaustavila i pitala me da li sam ja učesnica emisije „Nikad nije kasno“. Znači, emisija je veoma gledana. Najveća podrška su mi suprug i ćerkica. Suprug je inače gitarista u bendu.

Na pitanje kako je biti u braku sa šefom orkestra, kandidatkinja je odgovorila:

On se čovek stvarno konsultuje sa mnom, tako da možda sam ja više šef nego on. Fantastičan je suprug i oko svega se dogovaramo. Osoba sam koja večito kasni, a to je jedino što mi on zamera. Sreća da mi je muž šef, pa mi progleda kroz prste inače ne znam kako bih prošla.

Ostatak intervjua možete poslušati u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Dačić/I.G.