Login/Registracija

ŠOK NA SNIMANJU, Mili legao na Mariju: „Ako neko pita ko je ćale“ (FOTO)

IMG fe344044d7c2df5d9f47e4e2e8590d66 V

Na današnje snimanje novih epizoda „Zvezda Granda“ svi članovi žirija došli su dobro raspoloženi, ali u najboljem raspoloženju su Aleksandar Milić Mili i Marija Šerifović koji su, kako Grand saznaje, u naletu energije završili na podu studija.

Izgleda da su se danas članovi stručnog žirija malo više opustili, te su u jednom trenutku Mili i Marija, verovatno pod naletom adrenalina i dobre atmosfere, završili u prisnom zagrljaju, tačnije Mili je svojim telom preklopio Mariju.

IMG 9c7d5ebdca8caf9b51e522226df7c368 V

Ovaj prizor nasmejao je prvesntveno Mariju, a zatim i sve u studiju, nakon čega se članica žirija oglasila na Instagram profilu uz reči:

Sve je ljubav.

marija deri

Istu fotografiju ubrzo je na društvene mreže okačila pevačica Snežana Đurišić koja se i našalila na račun svojih kolega.

-Ako neko pita ko je ćale – napisala je Đurišićeva uz emotikone i istakla da je u pitanju šala, a na njene reči odmah se oglasio Aleksandar Milić Mili i objavio istu fotografiju.

-Ako ko pita ko je ćale, ja sam – napisao je kompozitor.

snezana

Kako je došlo do toga da Marija i Mili završe u prisnom zagrljaju i na podu, gledaćete u nekoj od narednih epizoda najgledanijeg šou programa u regionu.

IMG 9c7d5ebdca8caf9b51e522226df7c368 V

Foto: A. Dačić,
Autor: I.Grk