Oglasila se Nathalie Prijović nakon spekulacija da je zapostavila muziku: „Nisam odustala, samo sam zaboravila“ (FOTO)

Oglasila se Nathalie Prijović nakon muzičke pauze

Finaliskinja osme sezone šoua „Nikad nije kasno“, Nathalie Prijović ostavila je snažan utisak u takmičenju kako svojim glasom i energijom na sceni, tako i životnom pričom koja je tokom njenog učešća doživela tragično poglavlje.

Nakon teškog perioda koji je usledio kada je njen suprug oduzeo sebi život, pevačica je smogla snage da nastavi dalje, i uz svoju decu i ljubav prema muzici živi život.

NATHALIE PRIJOVIC FINALE NNK FOTO GRAND 8 ok

Iako su mnogi očekivali da će ubrzo nakon takmičenja snimiti pesmu, to se još uvek nije desilo, a ona je sada otkrila i zbog čega.

Vozim ja, onako, baš opušteno i samo odjednom čujem, glasno i oštro:“Eeeeej! Zar nisi trebala da radiš na svojim pesmama? Odakle ti ideja da odustaješ?“ Nisam odustala….samo sam zaboravila. A sada ozbiljno, nastavljam gde sam stala– napisala je Nathalie i otkrila da će uskoro obradovati publiku koja ne može da dočeka da čuje.

NATHALIE PRIJOVIC FINALE NNK FOTO GRAND 4 ok

Podsetimo, suprug pevačice Natali Prijović oduzeo je sebi život još dok se ona takmičila u šouu veterana, a o tragičnom događaju otvoreno je govorila pred našim kamrama.

– Bio je izuzetno jak čovek, sposoban i veseo, ali očigledno živimo u nekom totalno suludom vremenuNisam znala da toliko pati. To mi je najteže jer sam sa čovekom provela dvadeset pet godina i nisam mogla da shvatim, znala sam da mu je teško kao i svima nama. Nisam znala da mu je toliko teško – rekla je ona za Grand i dodala da je njenim ćerkama veoma teško.

-Još uvek je tu milion pitanja, a pre svega ogromna griža savesti što nismo na vreme slutili tako nešto i nismo ni znale da imamo šta da sprečavamo. To je teret koji ćemo nas četiri nositi do kraja života. Da ne koliku tugu osećamo, situacija je veoma traumatična– istakla je pevačica.

BONUS VIDEO- Nathalie Prijović nakon tragedije:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I: