„Ne krijem supruga!“ Jelena Kostov stala na put nagađanjima o mužu, otkrila detalje iz porodičnog doma: „On je strog otac“ (VIDEO)

Na veliku radost publike, večeras će se nakon duže pauze u žiriju emisije „Nikad nije kasno“, naći Jelena Kostov koja se nakon dve godine vratila na muzičku scenu da nastavi gde je stala kada je po drugi put postala mama.

Jelena priznaje da joj je period u medijskoj ilegali i tek kako prijao, i da se vratila spremnija nego ikad.

Ja sam svoje baterije napunila maksimalno i to su sada svi primetili kada sam došla. Nismo se družili više od dve godine, i najbolji način za to je vreme sa porodicom u miru i za to vreme sam odmorila od svega- objašnjava pevačica.

JELENA KOSTOV NNK SNIMANJE 20122023 FOTO FILIP 32 ok

Jelena Kostov deca

Pevačica uživa u ulozi majke koja je u potpunosti ispunila njen život, ali ne krije da je roditeljstvo sa sobom nosi dosta izazova.

Jako je zanimljivo jer se prepliću emocije, moram jako da budem pažljiva zbog Milije koji više nije sam, sada se ljubav deli. Uloga majke je zahtevna i ujedno lepa uloga, zna da bude nekada naporno, taj deo sa nespavanjem, ali brzo to prođe i dođe period kada počnemo da ih „smaramo“– kaže Kostova čiji je sin nedavno krenuo u školu.

On je krenuo godinu dana ranije u prvi razred i bilo mi je žeo što to tako mora da bude jer je to detinjtsvo pre škole neprocenljivo. Njemu je divno i vidim da je presrećan što je krenuo u prvi razred. Sve je čarobno i bajno, jedva čeka da ide u školu, ali videćemo za dalje-priznaje ona.

JELENA KOSTOV NNK SNIMANJE 20122023 FOTO FILIP 72 ok

Jelena Kostov suprug

Njen privatan život i suprug oduvek intrigiraju javnost s obzirom da je ona odavno postavila granicu dokle želi da se eksponira, a sada je otkrila koliko joj muž pomaže u odgajanju dece.

Kada mi se postavi to pitanje ja se iznerviram. Majka i otac treba da budu isto kada je u pitanju vaspitavanje dece, ne može nešto majka da dozvoljava, a otac ne. Moraju da imaju istu ulogu, ja nisam stroga majka, ali smo se mi dogvorili da on bude ta figura od koje će imati strah i to treba da bude jer živimo u jako lošem vremenu gde vrebaju opasnosti i treba da imaju strah od barem jednog roditelja– ističe pevačica za koju se često vezuju naslovi da krije supruga.

Ne postoji intervju da me neko ne pita što krijem supruga. Ja ga ne krijem, ja sam jako ponosna na njega, ali on nije javna ličnost i nema potrebe da ima prostora da se piše o njemu jer kada jednom to dozvolite uveli ste ih na estradu. To ne znači da je meni nije lepo što ja ne pokazujem svoj privatan život. Mislim da se iza onih koji sve tako pokazuju kriju jako nesrećni ljudi. Ja kada sam srećna nikada se ne setim da uzmem telefon u ruke– iskrena je Jelena čiji ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

JELENA KOSTOV NNK SNIMANJE 20122023 FOTO FILIP 51 ok

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić/A. Dačić