Tanja Savić prekinula nastup sa najlepšim razlogom: Obratila se dečku emotivnim rečima, pa podelila srećne vesti: „Ljubavi moja“ (FOTO)

Tanja Savić prekinula nastup

Tanja Savić već neko vreme uživa u ljubavi sa Muhamedom Mukijem Bešićem koji je juče proslavio svoj rođendan.

Pevačica je odlučila da svog partnera iznenadi na neverovatan način, iako je sinoć imala nastup.

uz 2

Tanja Savić prekinula nastup sa najlepšim razlogom

 – Želim da čestitam jednoj mojoj dragoj osobi rođendan. Ja ne znam da li je ta moja draga osoba večeras tu. Moj momak večeras slavi rođendan, želim mu sve najlepše. Tu je on, ali mislim da je otišao u bekstejdž. Ljubavi moja, želim ti sve najlepše. Da te sreća prati – rekla je Tanja, a Muki je snimak podelio na Instagramu uz koji je napisao:

Ljubavi moja, hvala ti na svemu. Ti si moja sreća i tvoj osmeh je moj najveći poklon.

Tanja Savić prekinula nastup

Nakon nastupa usledilo je i iznenađenje koje je pevačica priredila za njega, a on je fotografiju podelio sa svima.

Podsećamo Tanja je nedavnootkrila i kako je planula ljubav sa jedanaest godina mlađim pilotom.

-Mi smo se upoznali u avionu, on je vozio mene i moju ekipu. Sačekao nas je na jednom delu gde je taj deo za privatne letove. Ja sam se bojala kako ću da izdržim sve to. Ja sam sedela pozadi, moj menadžer je sedeo pozadi. To je mali avion za privatne letove, tako da sam mogla da ga lepo vidim, svi smo bili tu. Leteli smo za Čikago. Posle je tek krenulo neko dopisivanje. To što je mlađi znači da je slađi. Prepoznala sam u njemu neku ozbiljnost, nije klinac–  ispričala je za domaće medije.

BONUS VIDEO– Tanja Savić o Zvezdama Granda:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č.