„Sabina kao turbina“, Kiki Lesendrić ostao bez reči u emisiji „Nikad nije kasno“, a za sve je kriva ona (VIDEO)

Kako se bližimo kraju sezone, tako se zahuktava atmosfera u emisiji „Nikad nije kasno“, dok će se naredne nedelje emitovati poslednja emisija četvrtfinala i tada ćemo saznati ko će se sve od ovogodišnjih učesnika plasirati u polufinale.

Kiki Lesendrić, Biljana Marković i naš premijer Saša Milošević Mare imaće pred sobom nikada teži zadatak da odluče ko od talentovanih pevača prolazi direktno dalje u polufinale.

ZIRI NNK SNIMANJE 09052024 FOTO MUNJA ok

Naši veterani su i ovog puta dali sve od sebe da se pokažu u najboljem svetlu, a tome svedoče i reči podrške koju su dobili od članova žirija.

-Nije slučajno što ste ovde i što ćete sigurno nastaviti dalje – kazao je Mare jednom takmičaru koji ga je oduševio nastupom.

KIKI LESANDRIC NNK SNIMANJE 09052024 FOTO MUNJA 5 ok

Nastup pevačice Sabine Kasumović oduševio je Kikija koji je svojim komentarom nasmejao sve u studiju.

-Sabina kao turbina, ovo je neviđeno stavanro, oduševljen sam, majke mi – rekao muzičar.

0A0A0359 ok

Muzikča podrša takmičarima ove nedelje biće nekadašnji učesnici „Zvezda Granda“ Mira Mirković, Neša Manojlović i Nina Janković.

Šta vas sve čeka u nedelju od 21h na kanalu Prve televizije, pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković