MC Stojan zapevao Zorani Mićanović na rođendanu, ona se uvijala oko njega, pao i poljubac pred gostima (VIDEO)

Pevačica Zorana Mićanović organizovala je sinoć proslavu punolestva u Šapcu na kojoj je okupila pola estrade, a među gostima se pojavio i njen dvadeset godina stariji dečko, reper MC Stojan.

On je među poslednjima stigao na žurku, a kao poklon devojci doneo je veliki buket cveća. Ona ga je sa osmehom dočekala na ulazu u restoran, a tu je pao i polubac.

0A0A0306

MC Stojan zapevao kod Zorane na rođendanu

Posebno iznenađenje za sve goste dogodilo se kada se nakon slavljeničke totre reper latio mikrofona, pa devojci otpevao svoj največi hit  „La Miami“.

0A0A0323

Zorana se sve vreme uvijala oko njega dok su ostali gosti gledali i telefonima snimali ovaj momenat. Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu na početku teksta.

zorana i mc stojan 2

Inače, pd pripadnika javne scene na slavlju su se pojavili Žika Jakšić, Boba Živojinović, Sandra Rešić, Katarina Grujić, Stefan Kosamajc, Nina JovanovićMilica Jokić, Tamara Milutinović, Zoran Pejić Peja sa sinom Jovanom i mnogi drugi.

0A0A0268

Podsetimo, Zorana je prošle godine napunila 18 godina, ali je proslavu odložila zbog oca koji je u tom periodu imao probleme sa zdravljem.

-Nažalost, ja se izvinjavam svim ljudima koje sam pozvala na punoletstvo, tatino zdravstveno stanje nije dobro i primorana sam da otkažem veselje. Družićemo se nekom drugom prilikom. Volim vas sve. Hvala na razumevanju – rekla je Zorana i dodala:

-Sad u aprilu punim 19. godina. Prošle godine sam trebala da napravim punoletstvo, međutim zbog tatinog zdravlja nisam napravila, ali zato ove godine u maju pravim veselje, već se približava – rekla je mlada pevačica za Grand

zorana i mc stojan 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Zorana Mićanović rođendan

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković