Kubanka se pojavila na audiciji za „Zvezde Granda“, pogledajte reakciju Saše Popovića (VIDEO)

SASA POPOVIC ZG SNIMANJE 19022024 FOTO FILIP OK

U toku su audicije za novu sezonu najgledanijeg takmičenja na Balkanu „Zvezde Granda“, a nedavno je održana audicija u Nišu gde se pojavila devojka sa Kube.

Na iznenađenje mnogih pred Sašu Popovića stala je šarmnatna devojka koja je odlučila da otpeva pesmu Jelene Tomašević „Melanholija“.

kubanka na audiciji za zvezde granda

Kubanka se pojavila na audiciji za „Zvezde Granda“

-Moje ime je Arlet Rohas, ja sam Kubanka imam 27 godina – rekla je devojka.

Kada je otpevala pesmu koju je želela, kreativni direktor „Grand“ produkcije dao je svoj komentar, a ono što je rekao oduševilo je mnoge.

-Pa lepo, lepo, super – rekao je Saša nakon njenog nastupa.

@rtvbelleamie

Audicija za Zvezde granda – Belle amie televizija

♬ original sound – RTV Belle Amie

Podsetimo, juče je u Beogradu oržana velika audicija, a Saša Popović je za naš portal najavio da za narednu sezonu priprema dosta novina.

-Beograd je najveći i glavni grad koji ima puno mladih ljudi i normalno je da je ovde najmasovnija audicija. Koliko vidim ima dosta mladih momaka i devojaka, pa ćemo videti šta će da bude. Odradili smo Bosnu, Novi Sad i Niš i zaista imamo puno kandidata koji su u opticaju – rekao je Popović. koji nakon skoro dve decenije i dalje pun elana dočekuje svaku audiciju:

– Ako kažem da dvadeset godina radim audicije, ovo je rutinska stvar, ali se uvek radujem mladim ljudima i to je znatiželja ,ne samo moja nego i članova žirija i uvek me pitaju: „Da li ima novih“, a novih uvek ima.

IMG 8304

BONUS VIDEO – Zvezde Granda audicija Beograd

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: L.Cverković/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković