„Muž te je trudnu šutnuo i nije mu bilo žao“, Dada Mešaljić ponovo na meti negativnih komentara (FOTO)

dada mesaljic naplacuje slikanje sa fanovima 9

Pevačica i bivša učesnica „Zvezda Granda“ Dada Mešaljić ponovo se našla na meti uvredljivih komentara, a sada je sve javno objavila.

Naime, ona je javno podelila jednu poruku koja joj je stigla, pa je svima pokazala kako se bori sa negativnim komentarima.

dada mesaljic zg1

Dada Mešaljić ponovo na meti negativnih komentara

-Mom mužu ovako odgovara, a ti se potucaj od jednog do drugog, a i toliko si mogla narast do podne. Šta umišljaš? Niko si i ništa, samo obična jezičara, dok te je muž trudnu šutnuo i nije mu bilo žao da dete raste kao siroče pored živih roditelja. Jezičaro jedna, seljančuro, šta se dižeš – glasio je jedan komentar koji je Dada podelila.

IMG 1432

Dadu izgleda ovakve stvari nisu pogodile, pa je samo ovu negativnu poruku prokomentarisala jednom rečenicom.

-A tek što je puna zla, juh – napisala je Dada.

IMG 1433

Podsetimo, Dada se nedavno oglasila povodom negativnih komentara i javno se zapitala kako je moguće da neko proziva samohrane majke.

-.Jel moguće ovo više da svakodnevno dobijam poruke ovakvog tipa? Odakle vam pravo da mi dirate u majčinstvo i da mi govorite kako treba da se ponašam, šta da radim ili ne radim sa svojim detetom. Jel je vi hranite, oblačite, kupujete igračke, perete gu*icu, kupate, igrate se sa njom, vodite doktoru, kupujete lekove??? Niko se ne zapita kako uspevam sve sama, da li mi je teško jer sam samohrana majka–rekla je ona nedavno.

dada mesaljic

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Dada Mešaljić intervju

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram,
Autor: A.Milinković