Login/Registracija

Takmičaru se desio MALER pred emisiju, žiri ga uporedio sa Kemalom Montenom

Predrag Davidović (53) iz Beograda doživeo je najveću neprijatnost koja može takmičaru da se dogodi pred samo snimanje.

Naime, samo dva dana pri prvom pojavljivanju Predrag se požalio da mu je pukao zub, jer je jeo orahe, te da će navlaku morati da uradi naknadno.

-Maler, ali eto– rekao je takmičar koji od ’91 godine peva, a od malena se bavi tenisom koja je njegova velika ljubav, te se da dalje rekreativno bavi belim sportom.

0A0A5907

Iako je po zanimanju pravnik, najveća ljubav mu je muzika, pa je u šestoj deceniji rešio da ispravi grešku iz mladosti. Tvrdi da nije kasno i da ima i stas i glas i u 53. godini, zbog čega se i pojavio u takmičenju veterana.

IMG 3495

Prvi prvom pojavljivanju, takmičar je osim malera predstavio i svoju podršku, kuma i prijatelja koji se bavi prodajom respiratornih proizoda, što je nasmejalo sve u studiju, budući da se povela priča o hrkanju.

Ipak, nakon nekog vremena, žiri mu je dao 5 minuta,a on ih je maestralno iskoristio otpevavši hit „Nije htjela“ Kemala Montena.

0A0A5901

-Peđa, nekako ste po mimici pa čak i fizički slični Kemalu. Manir i duša Montena su sačuvani – rekao je Tonči Huljić, dok je Tijana Dapčević istakla da je uživala u njegovom izvođenju.

Bio je dobar nastup i ja želim da se vidimo ponovo na ovoj sceni – poručio je premijer Saša Milošević Mare.

0A0A5795
Foto: Z.K.Munja/:Cvetković,
Autor: I. Ankić