Žene OPKOLILE Žiku, voditelj imao samo jedan ZAHTEV! (VIDEO)

Kažu da dobre navike ne treba menjati i zato vas i ove subote vodimo iza kulisa emisije “Nikad nije kasno“ koja startuje večeras od 21 čas na kanalu Prve televizije.

nnk0

Kao i uvek najspremniji od cele ekipe jeste sam autor emisije Žika Jakšić koji ništa ne prepušta slučaju, već se pred početak snimanja potrudi da proveri svaki detalj kako bi sve prošlo u najboljem redu.

Međutim kada se pojavio u studiju skockan od glave do pete, ženski deo publike skočio je sa svojih mesta i opkolio Žiku u želji da se fotografišu sa njim. Naravno kao pravi džentlmen, Žika je strpljivo stajao minutima i fotografisao se sa svojim odeljenjem, ali je za uzvrat imao jedan zahtev-da se sve slike postave na društvene mreže.

nnk2

-Metite me na Instagram-povikao je Žika, a žene su obećale da će to svakako učiniti.

nnk1

Voditelj nije odoleo da se svojim šarmerskim umećem pohvali članovima žirija Tončiju Huljiću i Tijani Dapčević, koji su se svojim očima uverili koliko je Jakšić omiljen među ženama.

nnk5

Sa druge strane, šef orkestra “Nikad nije kasno“ Joca Savić još uvek nije pokupio fore od Žike, ali mu je stariji kolega obećao da će mu pokazati kako da bude što opušteniji kako pred kamerama tako i pred ženama.

Još detalja koje nećete moći da vidite nigde drugde osim na našem portalu i Jutjub kanalu možete da pogledate klikom na video ispod, a mi se vidimo u 21 čas!

Foto: Grand,
Autor: T. Bogavac