TAKMIČAR OMAĐIJAO CEO STUDIO: „Borio si se kao sibirski tigar!“

Ljubav prema pesmi Nervin Kalić Nero (56) iz Berana gaji od srednjoškolskih dana kada je prvi put zapevao u kafani gde je stekao prva muzička iskustva.

-Počeo sam da pevam u jednoj kafani nadomak Berana, to je bila jedna klasična kafana i tu sam počeo da uzimam prve pare- rekao je veteran.

0A0A5809 1

Pored toga, građevinski zanat ispekao je u zemljama širom sveta. Uprkos poslovnim obavezama, mnogi mu skidaju kapu što nikada nije zapostavio porodicu, a danas je ponosan suprug i otac.

-Čuvao sam petnaest godina nepokretne roditelje, nije bilo lako jer je moralo i da se radi. Borba je to bila, ali muziku nikada nisam ostavljao, ja za to živim i stalno pevam! Mislim da mi je ova emisija pružila veliku šansu- poručio je Nervin i otkrio da ne prođe dan a da on ne zapeva.

0A0A5820

-Ja znam da je Nermin dobar čovek zato što me je mnogo prijatelja iz Berana zvalo kada su čuli da se on takmiči- otkrio je Žika Jakšić, sa čime se složila i Tijana Dapčević.

-Vidi se iz aviona da si divan čovek i pošten!- dodala je nakon čega je takmičar zapevao numeru Šabana Šaulića „Kad ljubavi dođe kraj“.

IMG 3352

Da je pevanje na Grandovoj sceni ostvarenje njegovog sna potvrdio je i Nervinov osmeh koji nije skidao sa lica tokom izvođenja numere. Razgaljena publika u studiju nagradila ga je gromoglasnim aplauzom što ga je veoma dotaklo te im se sa ponosom obratio.

-Hvala vam od srca, hvala puno. Biće još!– istakao je takmičar koji nije mogao da sakrije sreću.

On je sve šarmirao, ne samo maturantkinje, već ceo studio- zaključila je Tijana aludirajući na gimnazijalke Žike Jakšića.

0A0A5854

Ipak, njegov za njegov osmeh, kako je otkrio je zaslužna Dragana Katić koja ga je očarala svojom lepotom.

-Moram nešto da priznam! Kada stoji pored mene ovakva osoba, jedna jedina, kao što je Dragana Katić, molim aplauz za nju- odgovorio joj je veteran, a voditeljka se nasmejala i zahvalila na komplimentu.

ipiccy image 2022 10 07T193518.090

Na Kalićev šarm i emociju nije ostao imun ni Tonči Huljić koji nije krio oduševljenje zbog njegove pojave na sceni.

-Uvek mi je drago kada vidim da neko toliko proživljava pesmu koju peva, vidi se da si dočekao svoj trenutak i isplatilo se- ohrabrio ga je pevač.

– Omađijao si nas svojom energijom i emocijom. Svaka čast!- dodala je Tijana.

0A0A5813

Njegovu želju za uspehom primetio je i predsednik žirija Saša Milošević Mare.

-Borio si se kao onaj sibirski tigar, tako da želim ti dobrodošlicu u ovu osmu sezonu- nasmejao je svojim komentarom Mare.

ipiccy image 2022 10 07T193618.492
Foto: Z. K. Munja/ Elena,
Autor: J. Jović