EMOTIVAN SUSRET NAKON 30 GODINA, Nevenka Vukosav nikad srećnija VIDEO

nevenka vukosav nena beograd

Nevenka Vukosav Nena (44) iz italijanskog mesta Diano Marina, ne krije da svaki dolazak u Grandov studio doživljava veoma emotivno.

Takmičarka je otkrila i da uživa u druženju sa kolegama iz „Nikad nije kasno“ i opisala kako izgledaju njihove pripreme za nastup.

-Iza pozornice su me učili da pevam malo narodne pesme, zezali smo se jer je to jedan svet koji ja ne poznajem, ali su me podržavali – otkrila je Nena.

nevenka vukosav nena beograd

Nevenka je istakla da joj je šou „Nikad nije kasno“ doneo mnogo lepih dešavanja, čak i susrete kojima se nije nadala.

-U Vrgorcu je divna atmosfera. Moji građani me podržavaju, jako sam zadovoljna. Oni su me malo videli svih ovih godina, a sada smo se češće viđali – rekla je Nena.

Pevačica je na sceni izvela numeru „Sir Duke“ Stivija Vondera, za šta je nagrađena ovacijama, a kako je izgledao njen nastup pogledajte u videu ispod:

Rada Manojlović prva je sumirala utiske nakon ovako poletnog takmičarkinog nastupa punog pozitivnih vibracija kojim je unela sjajnu energiju u studio.

-Ja bih samo da pitam kada će koncert da kupim kartu, šta da kažem?! Oduševljena sam, kao da ste se rodili i vladate scenom. Kao da sam gledala neki holivudski spektakl, kakva Lajza Mineli i kakvi bakrači. Fenomenalno! Spremni ste za koncert odmah – rekla je Rada, a Nena je odmah uzvratila na kompliment.

-Nakon toga vi me učite narodnjake – našalila se takmičarka.

nevenka vukosav nena beograd

Žika Jakšić je priznao da je siguran da će publika imati prilike da uživa u još mnogo sjajnih nastupa koje će prirediti Nevenka.

-Vas ćemo da zovemo na svadbu kao goste iz inostranstva – našalio se Žika i nasmejao sve prisutne, aludirajući da će da organizuje Bokšinu i Radinu svadbu.

Jana Todorović oduševljena je takođe Neninim nastupom, dok je Saša Milošević Mare složio sa mišljenjem Dragane Katić.

-Nekako si ti Dragana dala komentar kda si rekla da ona svaki put unese i radost i neku svetliju na scenu. Sledeći put možemo da probamo da gasimo svetlo da obratimo pažnju da li će se i dalje videti u mraku. Sjajan izbor pesama inače imaš, to su pesme koje se retko izvode na žalost, a mislim da se i orkestar svaki put raduje izazovu da i oni otkriju kako zvuče u tim pesmama. Sjajno Neno – poručio je Mare.

nevenka vukosav nena beograd

U revijalnom delu Nevenka je sa Stefanom Petrušićem izvela pesmu „April u Beogradu“ Zdravka Čolića.

-Prvi put sam u Beogradu i želim da se zahvalim svima vama i da vam kažem da imate prekrasan grad. Posebno želim da pozdravim svoju rodbinu koju imamo ovde, jer nakon 30 godina svi smo se videli – otkrila je Nena i raznežila sve u studiju.

Kako je izgledao nastup Nevenke Vukosav i Stefana Petrušića koji je usledio pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić