„Ima li neki đever, slobodan naravno?“ Ivana Stojović i Mare traže muža Radi Manojlović, Žika se odmah umešao: „Mora da bude oficir“

ivana stojović suprug

Ivana Stojović (40) iz Podgorice kupila je žiri večerašnje epizode šoua „Nikad nije kasno“ jednim pravim narodnjačkim repertoarom, a svi su bili oduševljeni postupkom njenog supruga koji inače nije učestvovao u emisiji.

Takmičarka je prilikom predstavljanja na sceni priznala da ima tremu, što je posebno ganulo Radu Manojlović.

-Strašno sam uzbuđena, možda i više nego prva tri puta – priznala je Ivana, a Rada Manojlović priznala je da nije ni njoj svejedno.

-Imam i ja neku tremu, ne znam šta mi je. Žao mi je što te nisam ranije upoznala jer bi se veselila s obzirom na tvoj izbor pesama. Znači čist narodnjak, veselo. Jedva čekam da čujem „Nevera moja“ od Vesne, znam da ćeš to da pokidaš. Čestitam ti na troje dece. Slično smo godište, ja imam 38. Nemoj da imaš nikakvu tremu pred nama, osećaj se kao kod svoje kuće – rekla je Rada Ivani koja je izvela najavljenu pesmu, a njen nastup pogledajte u videu ispod:

Ivana je priznala da je i sama uživela tokom nastupa i da je pobedila tremu, a Jana Todorović prva je dala svoj komentar.

-Šta da ti pričam kad sve znaš. Sve si nam objasnila i otpevala. Prelepa ti je haljina, prelepo izgledaš. Imaš veliku podršku supruga i ovom prilikom želim da ga pozdravim i samo da nastavi tako jer sam i ja na početku svoje karijere imala veliku podršku od svih svojih. I bili su preponosni na mene, i dalje su ponosni. Želim ti od srca da ostvariš sve što si zamislila – rekla je Jana.

ivana stojović suprug

Takmičarka se zahvalila porodici i suprugu na velikoj podršci koju joj pruža.

-Razume me, podržava me i gura me ka onome što ja volim. Zaista me čini srećnom – naglasila je takmičarka.

Rada je bila oduševljena kako Ivaninim nastupom, tako i podrškom koju ona ima od svog supruga.

-Divno je da nešto ovako postoji, majke mi. Gde ih nalazite? – upitala je Rada, a Ivana je objasnila da sami oni dođu.

ivana stojović suprug

Rada je nastavila u muzičkom smeru:

-Ti si mene oduševila. Imaš lep triler, mnogo mi se sviđaš, bila si odlična.

Saša Milošević Mare priznao je da je Ivanin muž često pominjan u ovom takmičenju i to s razlogom.

-Sigurno nijedan suprug nije više hvaljen od Ivaninog supruga u ovom serijalu, pa ću ja u Radino ime da pitam ima li đever neki, slobodan naravno? – upitao je Mare, a nakon negativnog Ivaninog odgovora poručio je Radi:

-Biće, biće, samo vizailuzuj, pojaviće se.

ivana stojović suprug

U revijalnom delu Ivana je nastupila sa Sašom Popovićem koji takođe ima troje dece, pa je Žika izveo zaključak.

-U ovom duetu ne samo da ćete vas dvoje uživati nego i vaše šestoro dece, ne mislim zajedničke – rekao je Žika a potom se raspitivao ko koliko ima dece od članova žirija.

ivana stojović suprug

Nakon priznanja Rade Manojlović da debelo kasni sa udajom, Žika je uzeo stvar u svoje ruke:

-Rado, tebe treba da udamo. Vidi kako lepo izgledaš. Devojka skromna, samostalna, i što se kaže sazrela i kao žena i kao pevač. Dakle idealna prilika za jednog ozbiljnog oficira da dođe bre samo da uživa. Ti si imala neke duge veze i oni su koliko sam ja primetio, uz tebe uživali. Oni su uživali kao niko. S Radom možete samo da uživate, ali mora da je mazite, pazite, potrebno je razumevanje – rekao je Žika, a potom je upitao Bokšu iz Orkestra „Nikad nije kasno“ pa mu je nešto palo na um.

ivana stojović suprug

-Rajka, vidi Bokšu mog harmonikaša, vidi koliki je – rekao je Žika Radi, a pevačica mu je odgovorila anegdotom legendarnog Milana Gutovića.

-Jel znaš kad Šojić hvali Ćirka i kaže „Gle kol’ki je. 10 minuta ustaje, 2 metra.“ – rekla je Rada, a Mare je dobacio:

-Al’ ne boj se, brzo leže – dobacio je Mare što je izazvalo smeh.

ivana stojović suprug

Žika je insistirao da Rada obrati pažnju na Bokšu koji je već gleda ispod oka i nahvalio ga, a kako je sve to izgledalo pogledajte u videu ispod:

Nakon ovoga mikrofona su se latili Ivana i Saša Popović koji su u revijalnom delu izveli pesmu „Ko na grani jabuka“, duet Cece i Željka Šašića, koji su oduševili nastupom, uprkos tome što je Žika bio razočaran što pesma ipak nije prigodna za svadbu, odnsono novu ljubav između Rade i Bokše.

Ivanin i Sašin nastup pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić