Potez takmičarove majke dirnuo sve u studiju, Jana Todorović na ivici suza: „Naježila sam se“

sašo bašeski majka

Sašo Bašeski (55) iz Prilepa ispunio je želju svojoj majci Pavlini koju je doveo u šou „Nikad nije kasno“. Takmičar je posebno pozdravio majku koja je sedela u publici i otkrio koliko mu znači njena podrška tokom čitave sezone.

-Imala je veliku želju da dođe i vidi tu grandioznu scenu. Mama, hvala ti na podršci i zahvalan sam ti, volim te najviše na svetu – rekao je Sašo.

sašo bašeski majka

Jana Todorović nije skrivala koliko ju je ganuo ovaj takmičarev postupak, poželevši dobrodošlicu takmičaru u ime žirija.

-Naježila sam se kad sam videla i vašu majku. Prava i najbolja i najveća podrška u životu je majka – rekla je Jana.

sašo bašeski majka

Sašo je za takmičarski deo emisije odabrao sevdalinku „Moj dilbere“, a kako je izgledao njegov nastup pogledajte u videu ispod:

Nakon zasluženih ovacija prva je svoj sud dala Rada Manojlović.

-Nemate grešku, milujete pesmu. Imam tremu Žiko, pa gde me stavi da pevam s njim – rekla je Rada, a Žika je odgovorio na „prozivku“.

-Bokša je tu, čuva leđa – rekao je Žika i poručio Radi da ne brine.

sašo bašeski majka

Jana je priznala da je zadovoljna načinom na koji je Sašo izveo poznatu numeru, a sličnog mišljenja bio je i Saša Milošević Mare.

-Jedan ozbiljna doprinos antologiji kojoj ova pesma i pripada. I biće, to će dokazati vreme. Mislim da ovako to treba da zvuči. Bravo Sašo! – pohvalio je takmičarev nastup Mare.

IMG 5596

Sašo Bašeski i Rada Manojlović su otpevali pesmu „Blaguno dejče“, a kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod:

Nakon nastupa, Žika Jakšić je otišao u publiku i porazgovarao sa takmičarovom majkom.

Pevačeva majka Pavlina nije krila da je oduševljena nastupom i odmah je Radu Manojlović da im bude gost kad bude dolazila u Prilep.

sašo bašeski majka

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ: