Nenad Bogdanović Panki sa snajom i sinom na večeri, i sve to puta dva: „Srce puno“ (FOTO)

NENAD BOGDANOVIC 53 GOD. MODRICABIH 3 1

Da mu je porodica izuzetno važna to je nebrojeno puta isticao Nenad Bogdanović Panki još tokom učešća u prošloj sezoni takmičenja „Nikad nije kasno“.

Pevač je još tada najavio venčanje jednog od svojih sinova, a sada je pokazao koliko podržava izbor emotivnih partnerki svoje dece.

Nenad Bogdanovic Panki sa snajom 2

Panki je naime objavio fotografiju iz jednog restorana gde uživa na večeri sa sinovima ali i snajkama.

Nenad Bogdanovic Panki sa snajom

-Večeras na večeri sa sinovima i njihovim izabranicama. Srce puno – napisao je Panki u opisu fotografije koju je objavio na svom Instagram nalogu, dajući do znanja koliko mu je emotivna sreća sinova značajna.

Ovo i nije bilo veliko iznenađenje, s obzirom da je jednog sina nedavno oženio, a druženje sa mladima svakako pozitivno utiče na njegov mladalački duh koji mu ni malo ne manjka.

NENAD BOGDANOVIC 54 GOD. MODRICABIH 14

Pozitivnu energiju Panki je pokazao još kroz takmičenje, a poletnost je svakako jedna od stvari koja mu je pomogla da prevaziđe depresiju, sa kojom se godinama borio, o čemu je potpuno otvoreno govorio za Grand.

-Ljudi radite ono što volite i što vam prija. Meni je moj pas pomogao i radio sam ono u čemu uživam i to je formula da se čovek izvuče. Ja ne razmišljam o tome jer je to iza mene. Ovo je sada jedan od lepših perioda u mom životu- priznao je Panki.

BONUS VIDEO: Panki napravio ludu žurku na svadbi sina

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić