Login/Registracija

„Padao sam u depresiju“ Takmičar ogolio dušu i otkrio kako je preživeo MOŽDANI UDAR (VIDEO)

Nenad Bogdanović (53) na sceni puca od energije, a takav je i van nje. Takmičar šoua „Nikad nije kasno“ tvrdi da je za sve zaslužna pozitivna energija kojom je okružen, kao i da to da se nikad ne vraća u prošlost, niti ikada govori o teškim trenucima.

Zato je verovatno u emisiji „Nikad nije kasno“ prećutao da je pre tri godine doživeo moždani udar. Konačno o bolnoj temi progovorio je za Grand.

-Ja ne želim da se to potencira, nisam hteo da se to uopšte spomene. Hteo bih da me ovaj šou zapamti po tome kakav sam pevač, a ne da me neko žali i kaže „Jaoj, imao je moždani udar, a vidite sad kako peva“, meni to ne treba. Ja sam energičan, ništa mi ne fali, hteo bih da me pamte kao pevača i da to bude u prvom planu -rekao je takmičar.

Iako svojom životnom pričom i borbom da stane na noge može da motiviše mnoge, Nenad tvrdi da na taj ne želi da kupi poene kod publike, ali da podržava sve koji vode borbu za zdravlje.

-Ljudi koji imaju zdravstveni problem ne treba da klonu, ja sam recimo posle toga nabavio psa i pošto nisam radio, ja sam padao u neke depresije, ali mene je pas oporavio.Šetao sam stalno sa njim, razmišljao sam šta volim, volim da pevam, sviram, da se družim sa publikom. Bitno je da se nešto dešava i da uvek ostanete pozitivni -istakao je Bogdanović za Grand.

Sa samo 18 godina krenuo je trbuhom za kruhom i nastanio se u Švajcarskoj, ali je u 50-tim rešio da se vrati u rodnu Bosnu i život promeni iz korena.

-Ja sam bukvalno istrgnut iz jednog života gde sam bio neka faca u gradu, svirao sam, imao devojku, društvo, a onda odjednom Švajcarska, gastarbajterski život, fabrika…Sve sam ispoštovao, išao sam i u vojsku… U Švajcarskoj sam se uklopio, ali je nikad nisam doživeo kao svoju zemlju, ne osećam njihovu dušu, kao što oni ne osećaju moju. Kad sam hteo da se vratim, okupio sam porodicu i svi su mi rekli da su za to ako mene to čini sretnim. Meni je sad lepo u mojoj Bosni, gledam sve pozitivno – rekao je takmičar i dodao da su mu sinovi Luka i Nikola najveća podrška.

-Oni me mnogo vole, kao i ja njih, naravno. Četiri godine su razlike, rođeni su na isti dan, oni su rođeni u sat ipo. Ima onih koji mi kažu svaka čast, a ima i onih zlonamernih koji kažu e, tako ti je to kad jednom godišnje radiš one stvari na taj dan – kroz osmeh je ispričao Nenad čiji ceo intervju možete da pogledate u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić