„Nedostaješ svaki dan“ Željka Jurišić slomljena od tuge zbog nenadoknadivog gubitka (FOTO)

zeljka jurisic

Pevačicu Željku Jurišić publika je imala priliku da upozna prvo u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, a zatim i u popularnom muzičkom šou programu „Nikad nije kasno“ gde je ostvarila zapaženi rezultat.

Tokom takmičenja Željka je postala miljenica publike, a više puta je istakla je da muziku živi, te da je uvek znala da je to njen poziv.

62d9d25416d95169addbe2f9703a6ff9fa1dfe49

Tokom odrastanja velika podrška su joj bili roditelji, a sada je na društvenim mrežama Željka podelila fotografiju pokojne majke i dirljivim rečima rasplakala pratioce.

-Majka, imenica koja nema zamenicu. Tužnih jedanaest godina bez tebe. Nedostaješ svaki dan majko – napisala je u objavi na Fesjbuku.

zeljka j

Željka je u nekoliko svojih izjava medijima govorila da su njeni roditelji znali da će ona jednog dana biti pevačica, a jednom prilikom je ispričala i kako su došli do tog zaključka.

-Uvek sam govorila da ću biti pevačica, čak kada sam se rodila, kolega mog tate je doneo def i poklonio mu to. Tada mu je rekao, ovo je za tebe, rodila ti se pevačica – rekla je ona jednom prilikom.

zeljka jurisic 10 ok

Kroz ceo njen život prožimala se muzika kao primarno zanimanje i najveća ljubav, a pevačica je jedno vreme, upravo dok se takmičila u emisiji „Nikad nije kasno“ radila kao obezbeđenje u banci.

-Radim kao žaštitar u jednoj firmi – rekla je ona tada, a ova priča je posebno zaitrigirala Žiku koji nije mogao da veruje da baš ona čuva novac u banci.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk