Login/Registracija

Željka Jurišić nikad iskrenije o odnosu sa Šemsom: „Mogla je malo više da me podrži“

Pevačicu Željku Jurišić publika je zavovela kada se prvi put pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

Kako tada nije uspela da ostvari dobar rezultat, ona se posle nekoliko godina pauze pojavila u emisiji „Nikad nije kasno“ u kojoj se proslavila.

Još dok se takmičila u „Zvezdama Granda“ Željku su prozvali naslednicom Šemse Suljaković. Njena boja glasa neverovatno podseća na glas legendarne pevačice, a nekoliko njenih hitova je izvela i u emisiji „Nikad nije kasno“.

Željka je nedavno u jednoj izjavi za Grand priznala da se ipak razočarala u svog idola i da je od Šemse očekivala veću podršku dok se takmičila u šouu pevača veterana.

-Da sam ljuta nisam, ali razočarana jesam. Mislim da je mogla samo malo više da me podrži u takmičenju, baš iz razloga što sam devedeset posto u takmičenju pevala njene pesme, ali šta je- tu je – rekla je ona nedavno za naš portal.

Podsetimo, Željka je takođe otvoreno govorila od odnosu sa Viki Miljković za koju je imala samo reči hvale, a priznala je da su i danas u kontaktu.

Viki i Taške su ljudi koje želiš u svom okruženju, jednostavno su predivni. Iako se njeno mentorstvo završilo, danas smo u jako dobrim odnosima, često se viđamo, a uskoro očekujem i poslovnu saradnju sa njima – kazala je Željka nedavno.

U videu pogledajte kako je Željka pevala Šemsine pesme u emisiji „Nikad nije kasno“.

Foto: Z.K.Munja/yutube,
Autor: A.Milinković