„Posle dužeg vremena sve je teklo lako“, Dragana Katić ne krije sreću, jednom objavom obradovala javnost (FOTO)

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 08112022 FOTO MUNJA 6 ok

Voditeljka Dragana Katić, svake nedelje daju posebnu čar u emisiji „Nikad nije kasno“ koju već godinama unazad uspešno vodi zajedno sa svojim voljenim kolegama.

Iako je javna ličnost koja je poprilično aktivna na društvenim mrežama, svoju privatnost umereno dozira, međutim sreću ne voli da krije i rado je deli sa celim svetom.

Neke dane, trenutke i osećanja voli da ozvaniči i obeleži na svom Instagramu kako bi je podsećali na lepe trenutke.

Dan u kome su se sve puzlice lepo i lako slagale.Posle dužeg vremena je sve nekako teklo lako– napisala je Katićeva uz fotografiju na kojoj blista.

„Prelepa dama“, „Vanserijska lepota“, „Zaista izuzetno“, samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca ispod ove objave.

Podsećamo, Dragana privatni život nikada nije eksponirala u javnosti, a ne krije da je najviše ponosna na svoju decu blizance Bojana i Bobana koji su joj životni oslonac i velika podrška. U jednom intervjuu Dragana se dotakla i svog emotivnog života koji uspešno godinama čuva samo za sebe, pa je priznala da sve deli sa decom i da od njih ništa ne krije.

e92f74e98ddef83744afa0c7059803d9a5b8ecae

-Ne, nisam zbog njih, to je bila samo moja odluka. Ja sam tu javno, smatram da ljudu sve što znaju o meni, to je dovoljno. Moje veze nisu toliko bitne, bar mislim da nisu bitne ljudima, a moja deca su apsolutno upoznata sa mojim životom – otkrila je popularna voditeljka emisije „Nikad nije kasno“.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.