Nihada Kapetanović napravila veliku promenu, pa priznala: „Svoje godine lepo nosim, ne žalim se“

d819aa5b2416f802b5ce062a98b901c83c5c214d

Pobednica takmičenja „Nikad nije kasno“ Nihada Kapetanović postala je miljenica publike već tokom učešća u omiljenoj porodičnoj emisiji.

Svi dobro pamtimo njene neverovatne nastupe i maestralne interpretacije starih narodnih pesama, a snimci njenog pevanja jedni su od najgledanijih na muzičkoj platformi Jutjub.

NIHADA KAPETANOVIC ASMM SNIMANJE 16052023 FOTO FILIP 34

Nihada se posle malo duže pauze pojavila pred kamerama i to u emisiji „A sad malo mi“, a svi su komentarisali veliku promenu koju je napravila.

Naime pobednica se pojavila sa novom bojom kose, a to je prijatno iznenadilo naše gledaoce koji su u velikom broju pratili emisiju ovog utorka.

NIHADA KAPETANOVIC ASMM SNIMANJE 16052023 FOTO FILIP 20

Pevačica se tokom razgovora prsetila učešća i pobede u emisiji „Nikad nije kasno“, pa je otkrila da joj se od tada život promenio iz korena.

-Meni je emisija „Nikad nije kasno“ puno pomogla, dok sam bila mlađa manje sam radila moram da priznam. Sada pod stare dane moram da radim svaki vikend, ali ja svoje godine lepo nosim i ne žalim se – rekla je ona i dodala:

-Svaki vikend sam negde, ili u Austriji, ili u Sloveniji, ili negde. Živim u mojoj Bosni, tamo nastupam isto puno, već su krenule svadbe, krštenja, sve je krenulo. Ja sam zadovoljna zaista.

U bonus videu pogledajte jedan od najgledanijih nastupa iz emisije „Nikad nije kasno“.

Foto: Z.K.Munja/FIlip,
Autor: A.Milinković