Login/Registracija

Nathalie Prijović porukom rasplakala pratioce: „Borim se da moja deca ostvare svoje snove“ (VIDEO)

Veteranka Nathalie Prijović oduševila je publiku već prvim pojavljivanjem u osmoj sezoni takmičenja „Nikad nije kasno“.

Tokom takmičenja doživela je i veliku tragediju koja je sigurno promenila njen život iz korena. Naime, njen suprug je iznenada preminuo početkom godine, a ona je ostala sama sa dve ćerke.

Život mora da ide dalje, pa se tako ova porodica polako vratila u ritam koji su imali pre velikog gubitka. Veterankina ćerka već godinama trenira konjičke sportove, a mama se na društvenim mrežama pohvalila novim uspehom koji je njena naslednica postigla.

-Neko se bri za karijeru, za uspeh. Moja borba, da deca ostavre svoje snove i dobro mi ide – napisala je Natali uz video sa treninga njene ćerke.

Podsetimo, ona je u izjavi za naš portal nakon tragedije priznala da niko nije mogao da nasluti šta će se desiti i da je ovaj gubitak veliki teret za nju i njenu porodicu.

Nisam znala da toliko pati. To mi je najteže jer sam sa čovekom provela dvadeset pet godina i nisam mogla da shvatim, znala sam da mu je teško kao i svima nama. Takva je jednostavno situacija u zemlji, ali on je očigledno teško podneo sve te stvari. Nisam znala da mu je toliko teško – rekla je ona nedavno.

U bonus videu pogledajte šta je Natali nedavno rekla pred našim kamerama:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković