Login/Registracija

Dejan priznao emocije koje razdiru, Kaliopi završila u suzama: „Moja duša putuje sa vama“ (VIDEO)

Tokom četvrtog kruga najemotivnijeg muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ kandidati odmeravaju snage u duelima, a žiri će biti na teškim mukama da odluči ko zaslužuje da se direktno plasira u naredni krug.

Ovoga puta pored predsednika žirija Saše Miloševića Mareta sedeće makedonska muzička zvezda Kaliopi i šarmantni muzičar Dejan Petrović.

Kaliopi je zahvaljujići talentu veterana doživela pravi spektar emocija, te su se pevačici na licu smenjivali osmesi i suze.

-Sada je moja duša putovala sa vama – rekla je Kaliopi takmičarki, dok je kolega iz žirijske stolice hladio papirom budući da je bila pod velikim utiskom nakon veterankinog izvođenja.

Ovog puta Dejan koji je u emisiji uvek rado viđen gost, se nije štedeo u delJenju komplimenata i pohvala prvenstevno na račun pripadnica lepšeg pola.

Vaše srce nikada u životu neće ostariti, svaka čast na energiji i nastupu – zaključio je muzičar, a na opšte iznenađenje svih jednoj veteranki priznao emocije.

Veoma sam ljubomoran na vas, ne zbog boje kose već zbog nekih drugih stvari. Neću ti dati da prođeš dalje – rekao je Dejan što je takmičarki izmamilo osmeh na licu.

U videu ispod pogledajte samo delić neverovatne atmosfere koja vas čeka u petak od 21 čas i 25 minuta na kanalu Prve televizije:

POGLEDAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: I.Grk