Login/Registracija

Najveći bekrija iz NIKAD NIJE KASNO iznenadio publiku a i suprugu: Kome li peva „Pomirenje hoću, dušo“? (VIDEO)

Mita Rajić ostavio je veliki pečat u šouu „Nikad nije kasno“, gde je proglašen za najvećeg bekriju, ali i šmekera među veteranima, a nakon završetka takmičenja rešio je da hrabro korača ka ostvarenju nekadašnjih snova i tako ispuni sve ono o čemu je kao mladić maštao.

Penzionisanom trgovcu po zanimanju, a pčelaru po opredeljenju učešće u takmičenju veterana dalo je elana i snage da ide ka svom cilju, pa je u poznim godinama snimio svoj prvi CD koji je nedavno promovisao na Grand televiziji.

Foto: Z.K.Munja

Jedna od pesama sa albuma posebno se istakla, a reč je o pravom narodnjaku koji nosi naziv „Pomirenje hoću, dušo“ koji je za njega napisao Petar Budimčić, dok je muziku radio Dule Nikolić, a sve ovekovečio Saša Nikolić u svom muzičkom studiju.

Kako je istakao, ova numera namenjana je svim ljubavnim parovima koji nakon burnih ili kraćih ljutnji i svađi dođu do pomirenja.

-Komentari su fantastični i lepi, na kraju krajeva, pomirenje je uvek ključ ljubavi- istakao je Mita u emisiji „Grand parada“ gde je predstavio svoj singl.

Podsetimo, Mita je tokom takmičenja ispričao kako mu je popularnost naglo porasla, što su prvo primetili njegovi ukućani.

Šetao sam promenadom sa sinom Zlatkom i njegovim kolegom i seli da popijemo kafu, ali su mnogi prilazi da se jave i da se slikaju. Kaže Zlatko „Kolega, izgubili smo ga“, misleći na popularnost, a kad smo došli kući on je to preneo majci, mojoj supruzi, a moja Milica odgovara “Mi ga nikad nismo ni imali“- kroz smeh je ispričao Mita.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić