Login/Registracija

BROJE MILIONE PREGLEDA: Ovo su NAJGLEDANIJI“ dueti iz emisije „Nikad nije kasno“ (VIDEO)

Emisija „Nikad nije kasno“ već osmu sezonu ruši sve rekorde gledanosti i postala je omiljeni porodični šou program kod milionskog auditorijuma.

Ova emisija je iznedrila i afirmisala brojne pevače koji su godinama čekali priliku da se pojavi ovakvo takmičenje i da iskoriste svoju šansu koju su propustili u mladosti.

Osim solističkih maestralnih nastupa koji su godinama imali naši veterani dobro se pamte dueti koje su pevali sa članovima porodica i pevačima koji su sedeli u sudijskim stolicama.

Ubedljivo najgledaniji duet na Jutjub kanalu emisije je izvođenje Bejhama Ramova i Serifa Konjevića, a oni su pevali čuveni hit „Nije taj čovek za tebe“.

Ovaj video broji preko 7. miliona pregleda na ovoj muzičkoj platformi.

Odmah iza njih je duet nekadašnje učescnice „Zvezda Granda“ Elme Hadžić koja je bila velika podrška ocu Nevresu dok se takmičio u ovom talen-šou programu.

Pesma „Kako ti je kako živiš“ u njihovom izvođenju broji preko 6. miliona pregleda.

Nevres je zauzeo i visoko treće mesto kada su u pitanju dueti, pa tako pesma „Kaznio me život“ koju je izveo sa Andreanom Čekić broji preko 3. miliona pregleda na muzčkoj platformi jutjub.

Jedan od gledanijih videa jeste nastup Bojane Barjaktarević koja je u revijalnom delu drugog kruga emisiji nastupala sa ćerkom Ljubicom.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković