Login/Registracija

Milicu i Sanju VEŽE NEVEROVATNA STVAR, Mare iznenađen: „Samo da preživimo“

Provereno dokazano je da sa juga Srbije potiču najveći umetnici i najbolji vokali sa estradne scene, a pravi primer za to su Sanja Vučić i Milica Todorović. Svojim karijerama i hitovima koje već godinama nižu su na najlepši mogući način predstavile svoj rodni kraj, a malo ko zna da su obe rođene u istom gradu.

-Ove dve prelepe dame koje u stvari vezuje to što su pevačice i što pevaju izvrsno, vezuje ih još jedna stvar. To što su obe iz Kruševca!- otkrio je Žika Jakšić.

I ne samo to, s obzirom da su sličnih godina one su pohađale istu srednju školu, naravno muzičku.

-Imate izvrsnu karijeru, obe ste neudate, ali ono zbog čega je meni zaista puno srce je jer sam ja iz okoline Kruševca, iz skromnog Aleksandrovca, ali mi smo deo tog Lazarevog carstva. Zato je u ovoj emisiji naš predsednk žirija knez Lazar, carica Milica i princeza Sanja- našalio se Jakšić.

-Žile nadam se samo da ćemo da preživimo emisiju!- dobacio je Mare kroz smeh i doveo sve do suza.

Posetimo, Sanja i Milica su u emisiji „Nikad nije kasno“ pokazale kako bi zvučalo da pevaju zajedno nakon čega su njihov duet poželeli mnogi.

Malopre smo baš razgovarale o tome da snimimo duet. Milica je sanjala melodiju naše pesme- iznenadila je Vučićeva mnoge, dok su je Žika Jakšić predložio da za njihovu duetsku pesmu bude zadužen Saša Milošević Mare.

BONUS VIDEO – Sanja Vučić otkrila sve o ljubavnom životu

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović