NIKAD IZAZOVNIJE Aleksandru Tadić opkolilo pet zgodnih momaka, ona poručila: „Ludo, ludo“ (VIDEO)

Capture

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ i kako je mnogi zovu naslednica Mire Škorić, Aleksandra Tadić danas je obradovala publiku novom numerom.

Pevačica je posle kraće diskografke pauze objavila pesmu pod zanimljivim nazivom „Ludo, ludo“ koja već na prvo slušanje preti da postane veliki hit.

Vidi se i čuje da je Aleksandra vodila računa o svakom detalju, pa je snimila i najizazovniji spot do sada. U videu koji prati numeru, pevačica pozira u kupaćem kostimu, okružena sa nekoliko zgodih momaka koje provocira svojim izazovnim stajlingom.

-O ludo, ludo, zaljubio se kao da sam sedmo svetsko čudo. Ni da stane, ni da svane, ti bi cele noći da me gledaš natetane- glasi refren nove numere koja je već osvojila srca slušalaca.

Ipod videa su se samo nizali komentari publike, a mnogi su saglasni da Aleksandra ima još jedan hit u svojim rukama.

-„Ludilo“, „Hitčina“, „Ovo se čekalo“, „Ma bravo“ – samo su neki od komentara na jutjub kanalu Grand produkcije.

Capture 1

Podsetimo, Aleksandra je nedavno za Grand priznala da više ne želi da se predstavlja u javnosti kao Cipka, i da je taj nadimak sahranila u prethodnoj godini.

-Nema više Cipke, sad sam samo Aleksandra Tadić koja pomera granice. I to definitivno pomera granice. Pripremila sam niz iznenađenja za publiku, a ono pravo očekuje ih 1. februara kada izlazi moja nova pesma „Ludo, ludo“ za koji sam snimila i visokobudžetni spot- rekla je pevačica.

Foto: youtube/grand,
Autor: A. Milinković