Mujo Šaćirović zablistao, jednim gestom oduševio sve: „Želim ti da stigneš do maksimuma“

mujo šećirević

Veseo i pun pozitivne energije na sceni se pojavio Mujo Šaćirović Mućo koji je istakao da je za njegovu ljubav prema muzici, pa kasnije i elektrotehniku kriv njegov otac koji je kupio radio, baš kada je on rođen.

Mujo Šaćirović nastup Nikad nije kasno

Mujo je od malih nogu zavoleo muziku i to zahavljujući njegovom ocu koji je kupio radio, te je dosta vremena provodio u pevanju, ali i slušanju muzike koja je bila aktuelna. Pevač je najviše izvodio rok, ali je napravio pauzu, jer je rešio da se posveti školovanju.

mujo oduševio žiri

Izuzetno puno vremena sam posvetio slušanju radija i muzici koja je dolazila. Kao srednjoškolac, bio sam pevač rok grupe „What“, a onda je nastala jedna pauza kod mene, jer sam morao da se laserskoj tehnici da se posvetim. Specijalizirao sam u Minhenu, programsku automatiku. Programiranje određenih aparata i uređaja kompijuterom, tada je to bio početak. Nisam se prijavio da bih pobedio, treba da pobedi najbolji. Lično verujem da ima puno boljih, ali moja želja je da kada pevam osećam toplotu, sreću i žar u sebi. Imam želju da to prenesem na druge – ispričao je kandidat.

muća sa almirom digao sve na noge

Takmičar je ispričao kako provodi vreme sa svojim prijateljima u dalekoj Švajcarskoj, a onda je na oduševljenje publike otkrio da obožava da vozi motore, kao i da su brzi dvotočkaši velika strast i ljubav od malih nogu.

Ja sam stari bajker u Švajcarskoj vozim motore sa svojim prijateljima i u tim krugovima sam izuzetno poznat – rekao je Mućo.

Učesnik se potom latio mikrofona i otpevao je pesmu Jašara Ahmedovskog „Ne daju mi da te volim“ kojom je oduševio žiri.

Kiki Lesandrić je kandidata pohvalio, a kako je istikao najviše ga je oduševila njegova bogata biografija i uspešna karijera.

mućo uveselio publiku

Zdravo dragi Mujo, videli smotvoju biografiju koja je meni fascinantna, zaista divna karijera. Ono što sam imao prilike da čujem, zaista odličan glas. Baš me interesuje šta ćeš večeras da pevaš – poručio je Kiki.

Bravo! Držimo fige da sve bude kako treba! – rekao je Lesandrić uz osmeh.

Takmičar oduševio žiri, Kiki, Mare i Dženan mu predvideli veliki uspeh

DZENAN LONCAREVIC NNK SNIMANJE 12122023 FOTO MUNJA 19 ok 1 1

Dženan Lančarević je pozdravio Muju, a kako je istakao njegov nastup ga je podigao na noge i probudio je u njemu emocije, a posebno mu je bilo drago jer je takmičar njegov zemljak, pa mu je poželeo veliki uspeh u daljem radu.

Veliki pozdrav za Vas Mujo! Ja neću puno pričati, mi smo iz istog kraja, tačnije ja sam iz Prijepolja, a to je vrlo blizu. Želim Vam puno sreće, ovo je bilo divno – poručio je pevač, a Kiki se nadovezao:

mućo i najbolji prijatelj na velikoj sceni

Bravo Mujo, želim ti da ideš ako može dalje da stigneš do maksimuma, kao što si stigao u svojoj karijeri– kroz osmeh je čestitao Kiki, dok je Mare zaključio.

Ako je moguće uporedititi ta dva osećaja,šta je lepše…Biti na motoru ili na sceni sa ovakvim orkestrom? – zanimalo je Mareta, a takmičar je rešio da se našali.

Zajedno! Najbolje je nabiti kaciku, voziti dobar motor i pevati – zaključio je on.

Mujo je sa svokim prijateljem Almirom u revijalnom delu izveo pesmu „Tamna noć“, iako je Almir imao tremu, numeru su otpevali maestralno.

žika pohvalio muća

Žika je pohvalio dva drugara, a Mućo je priznao da je jedva dočekao da vidi svog najboljeg prijatelja na sceni, kako bi osetio i doživeo isto što i on kada se po prvi put pojavio na velikoj sceni Granda.

Ovo je Almiru osveta, da vidi kako je to izaći na veliku scenu dok ti klecaju kolena. Nije ni malo lako – zaključio je on.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: S.Stojanov