Lavina emocija na sceni, tri brata zapevala zajedno, pa raznežili publiku: „Ovo je bilo iz duše i srca“

0A0A5154

Šarmanti pevač i harmonikaš iz Veternika Budimir Vašalić Buda već prvim pojavljivanjem osvojio je srca publike u emisiji „Nikad nije kasno“, a večeras je još jednom potvrdio da mu je mesto na velikoj sceni. Posebno emotivan momenat dogodio se kada je Buda zapevao sa braćom u revijalnom delu emisije.

Buda se od rane mladosti isključivo bavi muzikom, kako sam kaže svirao je na preko hiljadu svadbi, a posebno je ponosan na činjenicu da je jedno vreme sarađivao sa čuvenim sastavom „Ritam srca“ u kome je bas gitaru svirao Žika Jakšić, a Buda je u svom profilu otkrio kako je počelo njihovo druženje.

Budimir Vašalić Budo nastup Nikad nije kasno

Budimir Vašalić Budo nastup Nikad nije kasno

Mi se znamo odavno, još od 1999. godine i tada smo svirali i lumpovali zajedno. Ja sam bio u grupi „Ritam srca“, radili smo veliku turneju Nedeljka Bajića Baje i onda smo u Austriji gostovali i ostali do ujutru. Imali smo jedan ozbiljan konferencijski rad – rekao je on.

Za ovo pojavljivanje Buda je odabrao numeru Halida Bešlića „Prokleta je žena ta“ kojom je sve u studiju podigao na noge, a takođe je pokupio i sve pohvale žirija.

Budimir Vašalić Budo nastup Nikad nije kasno

-Buda ima taj rokerski pristup potpuno i odabrao si pesmu koju Halid baš peva iz srca i duše, do kraja nema štednje. Pravo si pesmu odabrao koja pristaje tvom glasu i energiji – rekao je Mare, a Kiki Lesandrić se odmah nadovezao:

-Kao i Mare, mislim i ja da te ova pesma baš prava za tebe, za volumen glasa koji je veliki. Tačno si pevao, sve mi se dopalo.

-Vidi se da ima iskustva, da ima dosta pređenih kilometara rada, čestitam, svaka čast zaključio je Dženan Loncarević.

Budimir Vašalić Budo nastup Nikad nije kasno

Buda je u revijalnom delu nastupao sa rođenim i bratom od strica, a emotivna slika koju su poslali sa Grandove scene oduševiće sve gledaoce širom sveta.

Tri brata oduševila publiku, lavina emocija na Grandovoj sceni

Budimir Vašalić Budo nastup Nikad nije kasno

Oni su zajedno izveli numeru „Sve behara i sve cveta“ koja je razgalila publiku u studiju, a posebno devojke iz Žikine gimnazije, kako je izgledao ovaj nastup, pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A. Milinković