Isplivala fotografija stara nekoliko decenija, Dragana Katić blista: „Moja tri omiljena muškarca“ (FOTO)

DRAGANA KATIC OK FOTO MUNJA 10 1

Lepa voditeljka Dragana Katić svake nedelje daje posebnu čar emisiji „Nikad nije kasno“ koju godinama uspešno vodi sa kolegom i prijateljem Žikom Jakšićem.

Iako je javna ličnost koja je poprilično aktivna na društvenim mrežama, svoju privatnost umereno dozira, ali ovog puta na Instagramu je isplivala porodična fotografija Dragane Katić stara nekolio decenija na kojoj pozira u društvu dva sina iz perioda kada su bili još mala deca i oca.

Moja tri najomiljenija muškarca – napisala je voditeljka ispod objave.

dragana katic

Sinovi Dragane Katić Bojan i Boban su blizanci, a majka neretko ističe da je izuzetno ponosna na njih. Voditeljka ih je odgajala sama i ne krije da joj je u određenim trenucima bilo teško kao samohranom roditelju, ali smatra da je uspela da svoju decu izvede na pravi put.

Svega se čovek uplaši kada dođu problemi. Kada je lepo, sve možeš sam, a kada dođu problemi i izazovi, kada treba da rešiš nešto sam kao roditelj, da doneseš krupnu odluku – sve je teško. Apsolutno sve. Ali, koliko god da je teško ne može se opisati ta nemerljiva sreća kada uspeš u nečemu, kao što sam ja konkretno uspela da imam dva mlada, zdrava, čista, moralna, uspešna bića koja samostalno, idu svojim putem i ostvaruju svoje snove i ciljeve, a i dalje su u kontaktu sa svojom majkom – rekla je jednom prilikom Dragana.

Boban je inžinjer arhitekture koji živi i radi u Berlinu, a Dragani, kao i svakoj majci, razdvojenost od sina mnogo teško pada. Drugi voditeljkin sin, Bojan, je završio Fakultet političkih nauka i živi u Beogradu.

BONUS VIDEO:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk