Login/Registracija

Ovako živi Mirsada Mekić nakon „Nikad nije kasno“: Veteranka otkrila zbog čega ne želi da peva na svadbama: „To ne radim“

Mirsada Mekić, osvojila je srca publike u prošloj sezoni „Nikad nije kasno“, koju popularnost nakon učešća u najemotivnijem šou nije promenila. Pojavljivanje u emisiji, za Mirsadu, jedno je prelepo iskustvo koje će zauvek pamtiti po najlepšim uspomenama.

Mene to ništa nije promenilo, ja sam ista ostala. To je nešto prelepo što se meni desilo– kaže nekadašnja veteranka koja se i dalje bavi poslom na šaletru, dok slobodno vreme provodi sa svojim najdražima.

Bavim se još uvek onim čime sam se bavila. U slobodno vreme, to su deca, folklor, ode se i zapeva se. Teško mi pada što su unuci u Nemačkoj, ali Bože moj, idem kada imam odmor, biće više kada odem u penziju– iskrena je ona.

Iako su se svi uverili u njen neverovatan i moćan glas, za razliku od njenih kolega, priznaje da ne vidi sebe da peva nekom veselju.

Ne znam kako bih se snašla u tim vodama da ja pevam svadbu. Ljudi normalno zarađuju pare, kako znaju i umeju, ja to ne radim, ali da je bilo stalih manifestacija bilo je– tvrdi Mirsada koja je sebi ispunila veliku želju iz mladosti.

Htela sam da širi auditorijum šta i kako ja pevam, i da ispunim sebi i prijateljima želju u poznim godinama ostvarila sam devojački san– kaže veteranka.

Kada razmišlja o svojim nastupima, svesna je da su svi posebno doživeli pesmu „Mojoj majci“ uz koju su mnogi pustili suzu.

Ko god je izgubio majku to je teško da se otpeva, ali ja sam je donela da je ostavila pečat kao jedan od najemotivnijih nastupa– kaže i dodaje da je njoj svaki od nastupa na svoj način drag, ali da joj je prvo pojavljivanje ipak posebno.

Ta pesma „Na teferic pošla nana“, nije baš toliko poznata, ja sam je odmah odabrala jer je sevdah i bili su jako dobri komentari– rekla je za „Nova BH“.

BONUS VIDEO: