Login/Registracija

Nakon što je oduševila region, mama zvezde Granda otkrila da li ćete je gledati u „Nikad nije kasno“

Emisiju „Zvezde Granda“ koja je iza nas obeležila je nesvakidašnja situacija. Naime, po želji Saše Popovića majka takmičara Raja Simonovića zapevala je na Grandovoj sceni i ostavila sve u čudu.

Čekaj Rajo, ja sam čuo da tvoja majka odlično peva, da li je to istina?- zanimalo je Saleta.

-Tako kažu, stalno je pevala sa mnom u bendu. Sad malo odmara ali pokušavamo da je vratimo na scenu- priznao je momak iz tima Snežane Đurišić nakon čega se mu se na sceni pridružila mama Lidija.

Mi smo cela porodica muzički obdarena- rekla je Simonovićeva majka i na delu to pokazala.

Izvođenjem Silvanine numere „Srećo moja“ uspela je da rasplače žiri „Zvezda Granda“, ali i svog naslednika.

Da estradni mag Saša Popović ima nepogrešiv osećaj za dobrog pevača uverili smo se i sada te mnogi smatraju da njegov savet treba da posluša.

-Gospođa Lidija bi komotno mogla da se pojavljuje i takmiči kod Žike u „Nikad nije kasno“. Divni ste, divno pevate, divno izgledate i puno sreće vama i vašoj porodici. Jedan veliki aplauz za Lidiju- poručio je Sale.

Prve utiske nakon nastupa, ali i sreću što je imala priliku da zapeva sa zvezdom poput Snežane Đurišić Lidija i njen sin podelili su sa ekipom Grand redakcije.

-Baš sam ponosan i prepun emocija. Išle su mi suze na sceni jer mi je cela porodica prvi put tu na snimanju, a posebno zato što je majka zapevala njenim anđeoskim glasom i raznežila nas, nekako bacila u sevdah. Potpuno sam ispunjen i ja sam svoj cilj ispunio- rekao je Rajo, a na pitanje da li će u narednoj sezoni zapevati u muzičkom takmičenju Žike Jakšiča poručila:

-Moguće je da ću se prijaviti, čuda se dešavaju!- rekla je Simonovićeva majka.

BONUS VIDEO – Mama takmičara otvorila dušu nakon pevanja na sceni „Zvezda Granda“

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović