Kakav kraj emisije! Milovan pokidao na sceni, publika na nogama, žiri u šoku: „Nastao je haos“

IMG 9465

 Milovan Sretenović Mišica (49) iz Požege ponovo je večeras oduševio svojim nastupom u emisiji „Nikad nije kasno“, dok je publika u studiju sve vreme bila na nogama.

Milolav je u svom profilu priznao kako je dobio nadimak po kome je postao poznat u muzičkom svetu i među kolegama.

IMG 9438

Milovan Sretenović Mišica nastup Nikad nije kasno

-Nadimak sam dobio tako što me je sestra tako nazvala kada me je majka donela iz porodilišta – rekao je on.

Iako se čitav život bavi muzikom, Milovan kaže da nije imao velike ambicije, pa zbog toga nikada nije sreću okušao u nekoj emisiji ili muzičkom takmičenju.

-Jako sam lenj, nisam ambiciozan, treba neko uvek da me pogura. Već kada me neko pogura onda ja krenem. Bio sam bubnjar, imao sam svoj bend dugo, a tako sam uz sviranje proprevao. Trebao nam je onda bubnjar, pa smo ga našli i onda sam ja tako počeo da pevam – iskreno je priznao.

Milovan se u ovom krugu predstavio numerom „Stipu gatibo“, dok je svojom energijom i interpretacijom podigao sve u studiju na noge.

Nakon ovacija publike, žiri je dao svoje komentare, a svi su imali samo reči hvale za Milovana i njegov nastup.

-Mnogo bolje nego prvi put, to je zaista tako, a čujem i od publike odobravanje. Ova pesma pristaje tvojoj energiji ili ti je večeras leglo sve – rekao je Mare, a Jelena se nadovezala:

-Publika ti je najmerodavnija, kada njih podigneš na noge, i kada nastane haos, to znači da je pun pogodak. Ti si to uspeo večeras i tokom tvog nastupa je publika bila najveselija, svaka čast. Imaš žicu i vidi se da imaš radni staž.

IMG 9472

-Moje iskustvo kaže da on može da nastavi ceo dijapazon „Bijelog dugmeta“. Kada bi večeras nešto razvalio, a može i posle emisije da nam zapeva to – zaključio je Zoran Kuzmanović Munja.

IMG 9495

Milovan je u revijalnom delu nastupio sa suprugom, a njih dvoje su otpevali čuveni hit „Dečko hajde oladi“. Kako je sve izgledalo pogledajte u vidu ispod teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković