Jelena Kostov sva drhti u studiju nakon emotivnog nastupa Mime Orlović, Mare priznao: „Javlja mi se da će lagano stići do finala“

IMG 9163
Mima Orlović – Javlja mi se da će lagano stići do finala

Mima Orlović još jednom je svojim nastupom dokazala svoj neverovatan talenat, a publiku i žiri svojom magičnom pojavom ponovo ostavila bez daha.

Mima ima 44 godine i dolazi iz  Zemuna, a pevanjem se bavi profesionalno od njene dvadesete godine. Tokom više od dve decenije rada na terenu nastupala je na raznim veseljima, a od 2010. godine članica je benda „Skitnice“ sa kojima peva uglavnom pop i rok, a po potrebi peva i sa drugim bendovima kada peva i narodnjake.

Udata je i ponosna majka dvoje dece, devojčicu i dečaka, a njen život obeležila je i tragedija kada je pre 15 godina izgubila bebu, kada je uz pomoć muzike uspela da prebrodi težak period.

IMG 9195
Mima Orlović – Javlja mi se da će lagano stići do finala

Saša Milošević Mare odmah nakon nastupa uporedio je Mimu Orlović sa nekadašnjom finalistkinjom takmičenja „Nikad nije kasno“, Mimom Šijački, ističući da veruje da će ona takođe postići tako visoki rezultat.

Bila je na ovoj sceni Mima Šijački koja je ostavila prekrasan trag ovde i pevala je do finala. Čak je donekle pevala i taj repertoar sličan relativno, a nekako mi se javlja da će i naša Mima Orlović takođe da se lagano da se prošeta do našeg finala, zaista uz uživanje svih nas – rekao je on.

Pevačica Jelena Kostov poznaje Mimu već petnaest godina, a odmah nakon nastupa glas joj je podrhtavao dok je iznosila svoje mišljenje o njenom emotivnom nastupu.

-Mima, toliko emocije u meni dok sam te gledala, evo i sad mi glas drhti. Ja znam Mimu, upoznale smo se pre petnaest godina u Herceg Novom i tad je bila isto takva čarobnica. Kada uzme mikrofon, ostanu svi hipnotisani, tako da, mnogo mi je žao. Mislim da nisi svesna šta si mogla sa svojim glasom da uradiš sve ovo vreme. Ona bi do sad mogla iza sebe da ima pesme i pesme sa ovakvim vokalom. Toliko si šarmantna, toliko si slatka, želim ti svu sreću ovog sveta – ispričala je Jelena.

FILP3358
Mima Orlović – Javlja mi se da će lagano stići do finala

Čuveni Grandov fotograf Zoran Kuzmanović, poznatiji kao Munja otvoreno se složio sa Maretovim i Jeleninim mišljenjima.

-Ne znam šta da kažem stvarno, ja sam bio na snimnaju one emisije gde je stvarno razvalila. Stvarno, što kaže Jeca, greota što nije snimala. A zanimljivo je to što u njenom predstavljanju kaže „Ma, samo da se pojavim“, kad ono stvarno samo je došla da se pojavi i da dođe do finala – rekao je on.

IMG 9114
Mima Orlović – Javlja mi se da će lagano stići do finala

Podršku su joj pružile drugarica Nataša Dragović i sestra Minja Vranješević koja se Mimi pridružila na sceni i pomogla da napravi još jedan spektakl.

IMG 9231
Mima Orlović – Javlja mi se da će lagano stići do finala

Kako je izgledalo kada su sestre zapevale, poslušajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković