Nakon nastupa Miglene Nikolove studio na ivici suza: „Za sve majke ovog sveta“

IMG 1643

Miglena Nikolova Megi i Žužana Varga odmerile su snage u drugom po redu duelu ove nedelje u emisiji „Nikad nije kasno“.

Kada su ove dve dame u pitanju, publika uvek može da očekuje dobre pesme, odličnu energiju i lavinu emocija, a tako je bilo i večeras.

IMG 1584

Megi je za ovo pojavljivanje odabrala emotivnu i tešku pesmu Verice Šerifović „Uvek si mi govorila majko moja stara“. Maestralnom inerpretacijom ostavila je sve bez daha, a mnogi su bili na ivici suza nakon njenog nastupa.

IMG 1621

-Megi do sada nije imala promašaj, nastavila je taj niz. Ovo je bilo jako lepo izvođenje i ja jako volim da slušam Vericu, ovo je divna kompozicija Šabana Šaulića. To se čuje, njihova saradnja je došla do izražaja, a Megi je super to ispratila svojim znanjem – rekao je Mare.

-Baš si slatka, Megi imaš lep osmeh. Nešto dok si pevala bila si uplašena, pa gledaš tako u muža, pa levo, desno, a tebi je vrućina. Ove pesme su jako teške, svi znamo kako Verica peva i Šaban koji je napisao ovu numeru. Ja sam se uvek divila izvođačima koji pevaju ovu vrstu muzike, to je džez i bluz, ti si super uradila ovo – dodala je Milica.

-Rekli su sve, ovo je jako teška pesma. Ja sam je dva puta možda čuo u kafani i rekao sam ovo je pravi bluz. Meni je bilo super, zadovoljan sam i hvala – zaključio je Sergej.

IMG 3636

Nakon komentara, Megi je izgovorila jednu rečenicu koja je dodatno rasplamsala emocije u studiju i kraj malih ekrana.

-Hoću ovom pesmom da pozdravim moju majku i naravno sve majke širom sveta. Majka je jedna, jedina – rekla je Megi.

IMG 1626

Odmah za njom, nastupila je Žužana koja je za večeras odabrala pesmu Cece Ražnatović „Zabranjeni grad“ za koju je rekla da je peva treći put u životu. Nastupom je oduševila sve, pa su članovi žirija saglasni da je pesma zvučala dobro.

-Ja sam zadovoljan, fenomenalno, tačno. Sve na svom mestu, ništa ja tu ne bi dirao – rekao je Sergej.

-Žužanice, bili ste jako slatki, kao neka devojčica. Legla vam je ova pesma, ali je mogao koji stepen gore. Znam ja da Vi to možete, ali je i ovo bilo super – dodala je Milica.

-Meni je žao što se nije čulo malo više pevanja od Žuže, ovo je bilo nekako dramsko izvođenje, ali može i tako. Slažem se sa Milicom da bi mogao koji stepen gore, to bi napravilo ozbiljno pomeranje. Za treći put u životu, ovo je bilo odlično – zaključio je Mare.

Nakon retrospektive gde smo se podsetili svih nastupa, usledilo je glasanje, a jedna veteranka se plasirala direktno u polufinale.

IMG 1594

Rezultatom 3:2 Miglena Nikolova Megi je pobedila u ovom duelu, tako da je ona drugi polufinalista ove večeri, dok se za Žužu glasa na Fejsbuku odmah nakon emisije.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković