Kakav početak emisije! Marina i Nathalie pokidale, žiri ostao bez teksta: „Oduvala si me“

IMG 1515

Dve talentovane veteranke Marina Antonijević i Nathalie Prijović otvorile su emisiju „Nikad nije kasno“ na najbolji mogući način.

Nastupima su ostavile sve u studiju bez daha, a žiri je i ovog puta bio na velikim mukama da odluči ko direktno prolazi u polufinale osme sezone.

IMG 1526

Marina je večeras odabrala numeru koja najviše pristaje njenom glasu pa su mnogi zaključili da je ovo njen najbolji nastup po sada. Pesmom „I Was Made For Lovin’ You“ razgalila je sve u studiju i kraj malih ekrana, a pokupila je i sve pohvale žirija.

-Marina, znači ubijaš! Kakva boja glasa, pa to se čuje, to grmi. Imaš taj raspon, super stav na sceni, oduvala si me, vau – rekla je na samom početku Milica Todorović.

-Moj utisak je bio da si ti bila vozač nekog Maseratija, nekog opasnog auta, ja sam samo tražio gde da se vežem. Vožnja je bila luda i nezaboravna – dodao je Sergej Ćetković.

-Slažem se sa mojim kolegama, Marina, ovo ti jako lepo pristaje. Jako to dobro izvodiš – zaključio je Mare.

IMG 3609 1

Nakon Marine, na scenu je izašla Nathalie koja je kako što smo do sada navikli od nje bila na visini zadatka. Numerom „The Show Must Go On“ ostavila je sve bez teksta, a ovom pesmom je pokazala da je uspela da prebrodi tragediju koja je zadesila njenu porodicu i da nastavi dalje.

IMG 1573

Komentari žirija svedoče tome da je ona ponovo dokazala da joj je mesto na velikim scenama, ne samo u ovoj emisiji, nego i šire.

-Vi večeras niste bili na visini zadatka, nego iznad toga. Svaka Vam čast – rekao je Sergej.

Milica se u svom komentaru prisetila prošle emisije kada je pokušala Natali da se obrati na francuskom jeziku.

-To je moja draga Natali, mora drugarica, večeras nećemo pričati na francuskom, nemam telefon ovde i nemam prevodilac. Bila si fantastična, ja sam vezana za ovu numeru i privatno je jako volim. Ti si to donela na svoj način, jako lepo.

-Pre svega želim da kažem da je orkestar bio na visini zadatka. Ovo je zaista teško svirati i muzički i aranžmanski, oni su to perfektno uradili. Kod Natali mi se dopada iskrenost u svemu što izvodi, to je prosto njen odnos prema pevanju, večeras si bila brilijantna – zaključio je Mare.

IMG 1754

Nakon retrosprektive koju je žiri pogledao, pristupilo se glasanju, a posle ovog duela dobili smo još jednog polufinalistu.

IMG 1570

Nathali Prijović je odnela ubedljivu pobedu 4:1, dok će publika imati priliku da glasa za Marinu odmah nakon emisije na Fejsbuk stranici emisije „Nikad nije kasno“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković