Milica Todorović prekinula intervju, novinari zanemeli kada je otrčala njemu u zagrljaj: „Izvinite, ja ovo moram da uradim“ (VIDEO)

milica todorovic inter

Gde se Milica Todorović pojavi tu padaju vilice, a tako je bilo i ovog puta ispred Grandovog studija gd eje stigla na snimanje emisije „Nikad nije kasno“, a nas je zanimalo koji je recept za takav izgled.

Ja se trudim da balansiram,a li sam malo više na Stojinoj strani po pitanju dijeta, ja je razumem. Kada sam nervozna i neko mi da salatu da pojedem mogla bih da ga zadavim– rekla je lepa plavuša koja je zatim prekinula intervju kako bi pozdravila čuvenog estradnog fotografa Zorana Kuzmanovića Munju.

Ćao Munjo. Ovog čoveka uvek moram da zarglim, izvinite, on može svima vama tata da bude– istakla je pevačica.

ipiccy image 4 6

Milica se iznenadila kada smo je podsetili da je po treći put u ovoj sezoni u žirijskoj stolici, priznaje da se svakom pozivu u ovu emisiju posebno obraduje.

Verovatno će me Žika zvati opet. Ovo je verovatno 80. put da sam u điriju, ali prosto Žiku ne mogu da odbijem. Ja sam dete ove produkcije, meni su oni bili kao roditelji tako da Žika kada me pozove, kao da me je tata pozvao- iskrena je Mica.

IMG 1744

S obzirom da i Todorovićeva živi moto emisije, zanimalo nas je za šta po njenom mišljenju nikad nije kasno.

Ako želite da ispunite neki vaš san, nikada nije jasno ako to stvarno želite , čak i da imate 90 godina

Kako je nedavno objavila numeru sa popularnim reperom Gazda Pajom, pred našim kamerama nije krila uzbuđenje zbog uspeha koji su postigli.

Mi, izvođači, jedva čekamo kada to nešto novo izađe, pa da pogledamo, da vsiimo kako to ide. Uvek je to novo uzbuđenje kao da je prva pesma- tvrdi Milica koja kaže da uglavom ne briše komentare osim ako su uvredljivi i bezobrazni.

IMG 1476

Sudeći po reakcijama publike, pesma će biti pravi hit, a sve zanima kada će album.

Planirala sam u aprilu, ali to se nije desilo. malo sam neorganizovana što se tiče vremena, sada planiram da se to desi u oktobru za moj rođendan i daću sve od sebe da to i ostvarim

A kako ćemo je od septembra gledati u seriji „Pevačica“, za naš portal otkrila je kako se snašla u toj ulozi i da li ima sličnosti sa ulogom i realnim životom, a šta nam je odgovorila saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/J.Jović