Miglena Nikolova na neverovatan način počela da se bavi muzikom: „Videli su da plačem i tugujem“

Nikolova Miglena

Učesnica aktulene osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Miglena Nikolova Megi osvojila je publiku već prvim pojavljivanjem u emisiji.

Uprkos porotivljenju roditelja, nastavila je da se bavi muzikom, ali je propustila šansu da postane velika zvezda u Bugarskoj gde je rođena i odrasla.

MIGLENA NIKOLOVA MEGI 42 GOD. BASEL 20

Njena neverovatna životna priča ostavila je sve bez teksta, a ona je tokom života promenila tri države, a već godinama živi u Švajcarskoj, dok joj je velika želja da kupi jednu vikendicu u Srbiji.

-Majka i otac su bili protiv, ali su videli da plačem i tugujem, pa su me uz punomoć pustili da odem za Crnu Goru da pevam. Do 15 godine sam živela u Bugarskoj, do 21 u Crnoj Gori, a nakon toga otišla u Švajcarsku, gde sam i danas. Sa mužem držim kafanu, odradim nekad i po neku tezgu –rekla je ona u svom profilu.

IMG 2924

Kada je počela profesionalno da se bavi muzikom, Megi je radila kao radna pevačica, ali je posle nekoliko godina osnovala svoj bend sa kojim je nastupala na slavljima i veseljima.

Nisam odmah imala bend, prvo sam radila sa jednim dečkom, a posle sam u Crnoj Gori osnovala svoj bend „Bolji život“. U Crnu Goru su me zvali jer nema puno pevača iz Bugarske koji izvode srpsku muziku, a ja sam samo srpsku muziku pevala. Oni su znali da ću im ja sigurno odraditi posao – kazala je ona jednom prilikom za Grand.

U bonus videu pogledjate šta je Megi rekla pred kamerama Granda:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković