„MENI SE OVO NIŠTA NE SVIĐA“ Glumica oplela po veteranu, a onda usledilo nešto što niko nije očekivao

oli r

Još jedan veteran koji je skupio hrabrost da se prijavi u emisiju „Nikad nije kasno“ i svima pokaže svoj raskošni talenat je Oliver Roland Roki (58) iz Zemuna. Kako veteran sam kaže, prosto živi muziku, a peva još od malih nogu.

Veteran je po profesiji muzički graver i grafički dizajner, ali kako kaže to ne radi već dvadest godina. Muzičar ume da svira harmoniku i gitaru, a radi u jednoj prodavnioci instrumenata. Životni moto mu je da je život maskenbal i da se u uvek treba dobro zabavljati u životu i napraviti tako da ti bude lepo.

I ovoga puta cilj mu je da se dobro zabavi, a da svakako zaslužuje da bude deo ovog takmičenja jer poseduje sve potrebne kvalitete. Tokom nastupa podršku su mu pružali sin Jovan i njegova koleginica Nikolina Miljević koji su takođe muzičari i sviraju rok u svom autorskom bendu.

Jedno mesto u studiju bilo je namenjeno i za Oliverovu voljenu suprugu koja se nije pojavila jer je veliki tremaroš, ali je zato sredila supruga za nastup. Nakon što je Roland otpevao pesmu „Pevam danju, pevam noću“ koju u originualnun izvodi Zdravko Čolić, usledili su oprečni komentari članova žirija, a prva je nastup prokomentarisala Jelena Gavrilović.

Olivere moram da vam kažem da se meni ovo ništa ne sviđa. Mislim da ste večeras potpuno promašili pesmu. Mislim da ovo uopšte niste vi. Zdravko Čolić je veliki pevač i ovo je jedna ozbiljna pesma, ali ja mislim da sada treba da zapevate akapela, volela bih da čujem nešto od Milana Mladenovića – rekla je glumica, a veteran joj je zatim ispunio želju i zapevao „Ti si sav moj bol“.

oliver roland

Mislim da je ovo nešto što mnogo više odgovara vašem habitusu i nikada se nemojte truditi da se dopadnete ljudima sa nečim što vama ne pripada jer se nikada nećete dopasti – rekal je glumica, a zatim je poseban zahtev za veterana imao i Dragan Kojić Keba koji je zajedno sa Rolandom zapevao „Ljubavi moja tugo“

Ovo je bila jedna provera jer ja gospodina poznajem dugo i znam da je on jedan veliki profesionalac bez obzira što on nema veliku popularnost. Jelena vas je pogodila pravo u metu. U vama ima i narodne i zabavne muzike, rokenrola i sve. Drži se onoga što ti je Jelena rekla i samo cepa, želim ti da prođeš dalje – rekao je Keba.

Pohvale na Oliverov račun izneo je i Saša Milošević Mare.

Olivere pokazali ste da ste svestrani, veoma mi je drago da sam vas upoznao, sjajno ste iskoristili priliku – rekao je Mare.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk