„Te dečije bolesti smo prevazišli“ Jelena Gavrilović progovorila o eksplicitnim scenama i emotivnom životu: „Za neke stvari jeste kasno“ (VIDEO)

jkkk 1

Poziv Žike Jakšića da bude deo žirija muzičke emisijie „Nikad nije kasno“ glumica Jelena Gavrilović nije mogla da odbije, iako tvrdi da ni malo nije lako ocenjivati starije od sebe.

-Pa jako sam bila uzbuđena kad su me pozvali, mislim da je ovo divna emisija koja pruža priliku nekim ljudima koji su kod sebe osetili potrebu da promene svoj život. Sa jedne strane mislim da nikada nije kasno da promeniš neke stvari u svom životu, a sa druge strane da zaista za neke stvari ipak jeste kasno (smeh) -rekla je glumica kroz smeh i objasnila:

Znam da zvuči kontradiktorno ono što sam sada rekla, ali radujem se i nije jednostavno sedeti u žiriju i ocenjivati nekoga, pogotova ako je stariji od tebe. To je nezahvalno, znam to jer sam ja glumica i neko koga stalno gledaju i ocenjuju, a to nije baš ugodna pozicija.

Dugogodišnje bavljenje glumom naučilo ju je da je u javnom poslu važno samo jedno, pogotovo kada si pevač.

To nije ni obrazovanje, ni raspon glasa, to je samo iks faktor. Da li nešto pričaš kada izađeš na scenu, da li se oseti emocija u tvom glasu, to je ono jedino što se računa i što te čini zvezdom – objasnila je Gavrilovićeva.

Jelena Gavrilovic 1

Kako su u Žikinoj emisiji emocije na maksimumu, te se gostujući članovi žirija često i rasplaču, ni Jelena neće biti izuzetak.

Svi znaju da sam ja takva, kada osetim nešto što je iskonsko i iskreno, uvek reagujem onako kako se osećam – rekla je glumica.

Mnogi smatraju da nikad bolje nije izgledala, a i sama priznaje da je samo jedna osoba zadužena za njen osmeh na licu.

Svi znaju da sam ja već dugo godina u srećnoj i stabilnoj vezi i da u njoj nameravam i da ostanem. Za sve je zadužena ljubav, ne mogu da zračim ako u životu nemam ljubav. Jako je bitno da se u životu okružiš stvarima koje voliš – istakla je ona.

jkkk 2

Iako njene mlađe koleginice tvrde da zbog eksplicitnih scena i skidanja pred kamerama imaju probleme u vezama, Jelena tvrdi da kod nje toga nema.

Mi smo te dečije bolesti prevazišli još na Akademiji. Nije lako biti u vezi ni sa glumicom, ni sa pevačicom, niti sa bilo kim ko se bavi dinamičnim poslom i zahteva direktan kontakt sa ljudima. Film je oponašenje života, ali to nije stvarno. Treba uz sebe svako da ima jednostavno čvrstog muškarca – objasnila je Gavrilovićeva, čiji intervju možete da pogledate u nastavku.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk/I.Ankić