Naslednica Vide Pavlović? Bugarki roditelji branili da peva, žiri joj održao lekciju života: „Ti ubijaš, ne ponavljaj grešku sa ćerkom“

IMG 1389 1

Nije kako je rečeno, već kako je suđeno, glasi izrekla koju je na sopstvenoj koži osetila simpatična Bugarka Miglena Nikolova Megi (42), kojoj su roditelji branili da se bavi muzikom, a sad je na pragu pete decenije ostvarila svoju i želju svoje ćerke da se pojavi u „Nikad nije kasno“.

Muzika je oduvek bila njena najveća ljubav, čak je bila veća i od protivljenja roditelja da peva po kafanama.

-Majka i otac su bili protiv, ali su videli da plačem i tugujem, pa su me uz punomoć pustili da odem za Crnu Goru da pevam. Do 15 godine sam živela u Bugarskoj, do 21 u Crnoj Gori, a nakon toga otišla u Švajcarsku, gde sam i danas. Sa mužem držim kafanu, odradim nekad i po neku tezgu – rekla je Miglena u emisiji i otkrila da je imala priliku da postane zvezda u Bigarskoj, ali je zbog dece odbila da se bavi svojom pevačkom karijerom.

IMG 1375

Danas njena ćerka Simona doživljava istu sudbinu kao ona, budući da voli da peva, ali joj Miglena i njen suprug brane da se time bavi.

-Da mi nekad u kafani da pevam, ali uglavnom ne želi. A ja, ja imam veliku želju – rekla je Simona u razgovoru sa Žikom Jakšićem i otkrila da njihova kafana nosi simaptičan naziv „Kod Miće na piće“, kao i da se cela porodica bavi muzikom.

Dragan Kojić Keba zamolio je takmičarku da ne ponavlja grešku svojih roditelja i da pusti ćerku da peva.

-Ako ti kažeš neću više da branim -rekla je Miglena i ispričala da je Keba njen omiljeni pevač zbog kog je sveojevremeno povredila i nogu.-

– Trčala sam ga da vidim uživo na koncertu u Bugarskoj, padnem i eto, otišla noga- ispričala je takmičarka koja se u šouu veterana predstavila pesmom „Idi s njom“ koju u originalu peva Likana.

IMG 1413

Njena maestralna interpretacija dirnula je sve u studiju, a ponet fantastičnom izvedbom Keba je izašao na scenu i zapevao sa njom.

-Odavno nisam čuo da je neko tako dočarao Vidu Pavlović i sad je došla Bugarka. Pa ti ubijaš kako pevaš – poručio je Keba, a zatim sa njom na suvo zapevao hit „Ostala je pesma moja“.

-Želim ti svu sreću u ovom serijalu, siguran sam da ćeš daleko da doguraš -dodao je Keba, dok je Saša Milošević Mare imao opasku koja je sve dovela do suza.

-Izraziću zadovoljstvo što Keba nije polomio nogu kad je potrčao ka Migleni. Iako bi to bilo pravedeno, bilo bi 1:1, ali ima vremena – konstatovao je Mare, a Dragana Katić prasnula u smeh.

IMG 1434

-Zašto ste vi došli u ovu emisiju? – pitala je glumica Jelena Gavrilović, a takmičarka odgovorila da je došla na nagovor ćerke, iako ima previše obaveza u Bazelu.

-Molila me je, plakala. Dala sam reč i evo me – dodala je Miglena.

-Mislim da vama nije potrebna ova emisija, niti bilo koja druga emisija da biste stajali na ovoj sceni. Ne pamtim da sam skoro čula da neko ovako peva. Da li hoćete da pevate na mojoj svadbi?– pitala je glumica, a takmičarka oberučke prihvatila.

IMG 1333
Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić