Megi pokazala ćerku, komentari samo pljušte: „Iste su“ (FOTO)

MIGLENA NIKOLOVA MEGI 42 GOD. BASEL 11

Učesnica aktuelne osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Miglena Nikolova Megi osvojila je srca publike već prvim pojavljivanjem u omiljenoj porodičnoj emisiji.

Naslednica Vide Pavlović kako je mnogi zovu, nastupima je otavljala sve bez reči, a za naš portal je istakla da je spremna da ponese i titulu pobednika.

IMG 4121

Šarmatna pevačica je rođena u Bugarskoj, ali već godinama sa porodicom živi u Švajcarskoj gde se zajedno sa suprugom bavi porodičnim biznisom.

U emisiji smo imali priliku da upoznamo i članove njene porodice. Brat i suprug su strandardna podrška na snimanjima, a tu je i njena naslednica koja je posebno ponosna na majku.

IMG 4156

Megi je nedavno na društvenim mrežama podelila sliku sa ćerkom, a svi kažu da njih dve neverovatno liče. Sudeći po fotografiji, možemo da kažemo da je to istina, majka i ćerka imaju istu boju kose, slične crte lica, a čak na istom mestu imaju pirsing.

megi i cerka

-„Lepotica“, „Koliko ličite“, „Iste su“, „Svaka čast Megi“ – samo su neki od komentara na Fejsbuku.

Podsetimo, MIglena je u jednom razgovoru za Grand otkrila da su joj se u emisiji „Nikad nije kasno“ ispunile sve životne želje. Već na prvom nastupu upoznala je Dragana Kojića Kebu zbog koga je kako nam je priznala jednom uganula nogu. Posebno iznenađenje se dogdilo kada je u jednoj od emisija upoznala muzičkog idola Draganu Mirković sa čijim je pesmama počela karijeru.

-Ova emisija „Nikad nije kasno“ mi definitivno ispunjava sve želje, promenila je moj život. Iskreno, nisam znala da će Dragana da bude u žiriju, ja sam se šokirala kad sam na probi čula da je tu, bukvalno sam se oduzela. Njen sam fan od 13. godine, to u mom kraju svi znaju, ona mi je u srcu i duši – rekla je Miglena i dodala da rečima ne može da opiše koliko je srećna što je svog idola konačno upoznala.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Facebook,
Autor: A.Milinković