Snimak koji topi srca: Ivana Pavković raznežila sve prizorom iz porodičnog doma (VIDEO)

ed0ca6831cbbe666a96f71e933b5064e7555b362

Pevačica Ivana Pavković često na društvenim mrežama deli fotografije i video snimke iz porodičnog doma. Iako se nedavno posle pauze vratila poslu, ona svaki slobodan trenutak koristi da provede sa sinovima.

Ponosna mama sa pratiocima deli emotivne momente koje zabeleži, a glavni akteri videa su blizanci Vojin i Vuk, a tu je često i stariji sin Vujadin.

362ef287bd36dd8261a1fd63b115df9d42c66ef4

Ivana je sada podelila video koji nasmejao, ali i raznežio brojne pratioce. Naime, zabeležila je momenat kada su njeni sinovi seli za mali klavir, uz snimak je napisala šaljiv opis.

-Sve neki muzičari – poručila je Ivana uz video.

Podsetimo, Ivana je nedavno za Grand otkrila da ima veliku pomoć porodice kada je odgajanje dece u pitanju, a priznala je i koliko joj suprug pomaže oko kućnih poslova.

-Ovu drugu trudnoću sam prošla onako opuštenije bez straha i naravno oni kada su se rodili strah ne postoji, a mi smo sve to prošli. Imamo pomoć, pa sada mogu da budem aktivna i da se pojavljujem malo – rekla je ona i otkrila koliko joj pomaže Petar:

-Kada se Vujadin rodio onda je menjao pelene, a sada kada su se blizanci rodili on je puno radio. Gledali smo da ga nekako poštedimo ima nas dosta zaista. Ne zameram ja to oko menjanja pelena, kada je kod kuće on zaista pomaže.

U videu pogledajte šta je Ivana rekla u prvom gostovanju nakon porođaja.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković