Naslednica Vide Pavlović u šoku, otkrila poslednju želju: „Ljubim zemlju, umreću ovde“ (VIDEO)

IMG 4121

Kad sam izašla na scenu i kad sam je videla, ja sam zaboravila da treba da pevam, upravo ovom rečenicom započinje razgovor Miglena Nikolova, takmičarka koja je ove nedelje u šouu „Nikad nije kasno“ doživela šok, kada joj je usred nastupa uletela Dragana Mirković.

Njeno prisustvo u žiriju, kao i sam izlazak na scenu potpuno je zbunio Bugarku, pa je tokom nastupa vrisnula i zaplakala, a sad je za Grand progovorila zašto ju je to šokiralo.

-Ova emisija „Nikad nije kasno“ mi definitivno ispunjava sve želje, promenila je moj život. Iskreno, nisam znala da će Dragana da bude u žiriju, ja sam se šokirala kad sam na probi čula da je tu, bukvalno sam se oduzela. Njen sam fan od 13. godine, to u mom kraju svi znaju, ona mi je u srcu i duši – rekla je Miglena i dodala da rečima ne može da opiše koliko je srećna što je svog idola konačno upoznala.

IMG 4116

Miglena ističe da se u njenom životu sve promenilo i da u petoj deceniji doživaljava novu mladost, a sve zahvaljući takmičenju i popularnosti koju je preko noći stekla.

-Ja ću da ostanem do kraja u ovom takmočenju, ako me isteraju ja ću da spavam tu ispred studija, toliko mi se sviđa ovde – kaže takmičarka sa osmehom, dok na pitanje da li misli da ima šanse za pobedu, odgovara:

-Kako mi svi kažu da super pevam, mislim da ću biti pobednica, mislim, ali daj Bože.

IMG 4137 1

Kako su je u prvom krugu nazvali naslednicom Vide Pavlović, tako se njen život promenio iz korena. Kako kaže, i dalje ne može da veruje da je publika toliko poistovećuje sa kraljicom romske muzike.

-To kad sam pročitala ja ceo dan nisam pila i jela. Kad sam čitala komentare da sam naslednica bila sam u šoku, to je bila naša kraljica i kad te publika uporedi sa njom, to je zaista nestvarno- istakla je takmičarka koja je javno u emisiji poručila svom suprugu Mići da je pusti da danima lumpuje po kafanama jer, kako kaže, to je i zaslužila.

-Neće Mića da me dira, ima da idem po kafanama da slavim i da proslavim. Sluša me Mića sve, on me voli i sve mi želje ispunjava, čak me je pritiskao da se pojavim ovde i dovezao me je za Beograd. Ma, sve mi želje ispunjava. Primetio je on šta ja želim, nije on baš glup, živi u Švajcarskoj 40 godina, video je da sam i domaćica i pevačica, spremna za sve i kad nešto zahtevam on i uzvrati- istakla je simpatična Bugarka, a na pitanje da li joj se više dopada kad joj se suprug ponaša kao Švajcarac ili Balkanac, odsečno je odgovorila:

-Ne, kao Balkanac. Švajcarci niti piju, nit’ jedu. Mi tamo živimo zbog posla, ali moj život je ovde. Ja kad uđem u Srbiju, kad prođem granicu, ljubim zemlju, toliko je volim. Umirem za Srbiju, to svi znaju, kupila sam i kuću u Srbiji a mogla sam u Nemačkoj, u Bugarskoj, ali ja sam htela odve.  Nisam htela nigde drugde, hoću da dočekam starost u Srbiji, da umrem ovde.

Ceo intervju sa simpatičnom Miglenom pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić