Megi i Dejan Drašković napravili pometnju u Crnoj Gori: Pevač učinio neverovatnu stvar za koleginicu: „To je ljubav“ (VIDEO)

Nakon finala emisije „Nikad nije kasno“, Miglena Nikolova Megi odlučila je da odmori u Crnoj Gori gde je ugostio kolega Dejan Drašković, koji se kao pravi domaćin pobrinuo da pevačica i njena porodica dobiju kraljevski tretman.

FB IMG 1689590551578

Draškovići su se potrudili da svojim gostima obezbede odmor za pamćenje, i pokažu im lepote obale koje su se najlepše videle sa broda kojim ih je veteran provozao.

IMG 4129

Nakon celodnevnog kupanja i uživanja u letnjim aktivnostima kojima su se najviše obradovali najmlađi, nakon zalaska sunca porodice su se uputile u jedan restoran gde su okrepili dušu u morskim specijalitetima.

mmm

To je ljubav kada kolega koleginici čisti ribu. Bravo, svaka čast. Ko zna da lovi, mora da zna i da čisti. Ovde samo Amil fali i da bude bomba, ova plaža će da gori– rekla je Megi dok je čekala da se prepusti savšenom letnjem obroku.

Dejan kaže da će ovo takmičenje najviše pamtiti po druženju i da su mu neke kolege postale kao deo porodice.

-Pamtiću po druženju sigurno, nekako smo počeli jedni druge da doživljavamo kao porodicu. To je stvarno retko da smo se za tako kratko vreme toliko opustili, otvorili srce, čak nekada podelili neke stvari koje delimo sa najbližima. To dovoljno govori kolika bliskost postoji među nama. Nismo takmičari, mi smo porodica. Posle ovoga idemo svi zajedno da se družimo i slavimo, možda je ovo i poslednji put da se vidimo ovako svi zajedno. Mada postoji u planu jedan projekat da svi nastupamo zajedno, ali ćemo o tome govoriti kasnije – zaključio je on za Grand.

POGLEDAJTE I:

Foto: Ankić/Pantelić,
Autor: Čumić/Ankić/Pantelić