Pavle Vitanov ovu situaciju će pamtiti do kraja života: „To što je uradila Snežana Đurišić je neprocenjivo“

PAVLE VITANOV FINALE NNK FOTO GRAND 6 ok

Pobednik ove sezone takmičenja „Nikad nije kasno“ Pavle Vitanov ispričao je šta je učinila Snežana Đurišić što će pamtiti do kraja života, kao i šta je bilo presudno da uopšte učestvuje u popularnom šouu, a otkrio je i tajnu ko je najzaslužniji što je uspeo da pobedi.

-Ne mogu da očekujem da sam bio siguran da ću da pobedim ali nadao sam se. Nadao sam se pre svega u moje prijatelje koje imam u Strumici, ali i širom Makedonije i regiona. Ne treba čovek da bude preterani optimista, ali verovao sam da postoji šansa i čekao sam pravi momenat koji se i dogodio – rekao je Pavle u jednoj TV emisiji.

pavle1

Pevač iz Strumice je priznao da je sve vreme dok je učestvovao u takmičenju osećao ogromnu odgovornost, a otkrio je strategiju koju je primenjivao tokom čitave sezone.

-Težina je bila u tome što sam u svih deset meseci takmičenja gledao da pogodim pesmu koja će da se dopadne gledaocima, a u isto vreme i žiriju. Osećao sam veliku odgovornost zbog toga, ali sam se prijavio za takmičenje jer sam želeo prvenstveno svojoj duši da ugodim. Jedan od presudnih momenata je bio kada sam shvatio sa koliko mi pozitivne emocije prilaze ljudi na mom poslu, dok radim kao redar u Komercijalnoj banci. Dolazili su u banku i govorili mi: „Pavle, želimo da te vidimo u „Nikad nije kasno“. Svu tu odgovornost sam osećao koja je i doprinela da napravim uspeh – iskren je Pavle.

PAVLE VITANOV 51 GOD. STRUMICA 46 ok

Pobednik ove sezone imao je sreće da su i produkcija i njegovi poslodavci imali razumevanja za njegovo učestovanje i uspevao je da se dogovori oko slobodnh dana, kako bi mogao da bude angažovan na dva polja.

-Produkcija je imala razumavanja za moj raspored rada, a i na poslu su imali razumevanja. Ali dogovor i podrška sa obe strane, kao i podrška supruge koja datira još od perioda kada su mi deca bila mala a ja kao muzičar imao mnogo neprospavanih noći. Sve to mi je puno značilo – ispričao je veteran.

vitanov pavle 5

Pavle je ispričao i da će jedan detalj pamtiti do kraja života, možda i više nego sam trijumf putem fejsbuk glasanja.

-Doživeo sam da mi Snežana Đurišić pušta pesmu, to ću pamtiti celoga života. Završavam pesmu „Ružo moja“ na generalnoj probi kad čujem Snežanin aplauz. Kaže mi „Bravo, bravo, bravo““. Ali to je proba. Međutim, otišao sam posle u garderobu, preobukao se, doterujem se i zapazim Snežanu pored sebe u šminkernici. Razmišljam kako da joj priđem da se javim, a ona meni kaže: „Čekaj malo“. Kažem joj: „Kažite gospođo“, a ona uzima svoj telefon, traži nešto i pušta mi pesmu koju sam pevao, i to moje izvođenje! Šta sam doživeo, da mi Snežana Đurišić pušta pesme! To ću sigurno pamtiti do kraja života, to je neprocenjivo – priznao je sa puno emocija Pavle.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić