Goran Mišev pokazao na delu da nikad nije kasno za ostvarenje životnih snova (VIDEO)

IMG 3834 1

Da je naziv popularnog Grandovog muzičkog takmičenja veterana pun pogodak govori i primer Gorana Miševa Miške. Nekadašnji rok pevač i bubnjar već više od dve decenije nije uzeo ni mikrofon niti palice za bubnjeve u svoje ruke dok se nije pojavio kao učesnik ove sezone emisije „Nikad nije kasno“.

IMG 1928 1

Sjajni nastupi i dobra reakcija publike tokom takmičenja podstakli su ovog veterana da ponovo oživi svoje snove i održi svirku za pamćenje i to na jednom romantičnom mestu – u Hotelu Romantik nedaleko od Velesa.

GORAN MISEV MISKA 54 GOD. VELES 8

Bivši šampion države u kajaku pokazao je da nije zaboravio kako se vlada scenom, a nastup koji je priredio u ovom makedonskom hotelu oduševio je brojne goste.

-Da nije bilo emisije „Nikad nije kasno“ možda više nikada ne bih ni nastupao. Održao sam moju prvu svirku posle 25 godina. Pevao sam na Veleškom jezeru, i prezadovoljan sam utiscima – ispričao je Miška za Grand.

Pogledajte u videu ispod kako je izgledala prva Miškina svirka nakon četvrt veka pauze:

Za Goranovo bavljenje muzikom kriv je njegov imenjak ali daleko poznatijeg prezimena – Bregović, i to još od davnih sedamdesetih godina prošlog veka, o čemu je govorio jednom prilikom za Grand.

 Bregovića pratim od kada znam za sebe. Prva pesma koju sam čuo bila je „Bitanga i princeza“ i od tada volim „Bijelo dugme“ i kada bih stao na scenu sa njima to bi bilo ostvarenje mog sna i mislim da ih ne bih osramotio i da mogu da donesem to što oni sviraju– ispričao je ranije Goran.

IMG 1931

Šansu da postane rok zvezda imao je još devedesetih godina prošlog veka kada je sa tadašnjim bendom izdao čak dva albuma, i gotovo svakodnevno nastupao na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Međutim, grupa se raspala a Goran napustio muziku, sve dok nije okušao sreću u takmičenju veterana.

-Neke kolege su htele da me prijave ali im nisam dao. Sedim ja kući jedno veče i razmišljam pa što ne bih otišao, ne znam baš sve da pevam ali taj rok znam. Kažem ja sinu da ustane i da me prijavi i tako i bi– otkrio je Goran.

IMG 1952

Bez previše nade i entuzijazma zaboravlja na prijavu koju je poslao, sve do jedne večeri koja mu je preokrenula život.

-Zvoni mi telefon, priča mi neko na makedonskom kaže da se zove Ivke, ja mislim da neko me zeza, šali se. Nastavlja čovek da priča na makedonskom i ja ne verujem šta mi priča. Kad eto, ispalo je ovako– uzbuđeno je ispričao takmičar.

Pogledajte šta je Goran Mišev Miška govorio o svojim snovima tokom takmičenja u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić