Megi doživela veliki peh u finalu, ovakvoj reakciji se niko nije nadao (VIDEO)

MIGLENA NIKOLOVA MEGI FINALE NNK FOTO GRAND 1 ok

Iako je u velikom finalu, kao i u svakom prethodnom krugu blistala na Grandovoj sceni, veteranka Miglena Nikolova Megi je u najvažijoj noći doživela veliki peh.

Naime, pred sam izlazak na scenu njoj je pukla haljina koju je ponela u finalu. Iako je bi ovo za neku drugu pevačicu bio veliki problem i možda motiv da se pokvari raspoloženje, kod Megi to nije bio slučaj.

0A0A1815

Njoj je u pomoć odmah pritrčala gardaroberka koja je imala spremnu iglu i konac, pa se ovaj problem rešila za samo nekoliko minuta.

Iako je bilo malo vremena da se haljina popravi, sve je jako brzo rešeno, pa je Miglena sa osmehom izašla na scenu i otpevala numeru koju je odabrala za finale.

0A0A1816

Ovaj trenutak nije promakao ni našim kamerama, pa je neočekivanu situaciju svojim objektivom zabeležio čuveni fotograf Zoran Kuzmanović Munja.

-On baš zna gde se nađe – rekla je Megi, ali se ni u jednom trenutku nije zbunila, već je odmah zapevala u duetu sa nepoznatim muškarcem. Kako je to izgledalo pogledajte u videu.

Podsetimo, Megi je nakon finala priznala da joj se učešćem u ovoj emisiji ostvario veliki životni san i da dalje nastavlja svoju karijeru u Srbiji.

Uvek sam želela da gazim na velikoj srpskoj bini. Imala sam prilike da pevam u Bugarskoj, ali mene nekako ne vuče da tamo idem. Porasla sam sa srpskom muzikom, volim ovaj narod i ovu muziku. Hvala Bogu da sam sve ovo mogla da vidim u životu – rekla je Megi u razgovoru za Grand.

U videu pogledajte šta je Megi rekla pred našim kamerama nakon finala:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković